Γκέι άντρας έκανε coming out στον γάμο της αδερφής του επειδή δεν άντεξε τα ομοφοβικά σχόλια

«Η Michelle άρχισε να κλαίει λέγοντας ότι της κατέστρεψα τον γάμο με την απαίσια ομολογία μου».

Article featured image
Article featured image


Ένας χρήστης του Reddit έκανε come out στην ομοφοβική του οικογένεια, κατά τη διάρκεια του γάμου της αδερφής του και το Διαδίκτυο δεν έχει τίποτα άλλο από αγάπη και υποστήριξη για αυτόν.

Ο 29χρονος άνδρας, u/UserMempsh, μοιράστηκε την ιστορία του στο δημοφιλές subreddit r/AmITheA**hole και ρώτησε αν «κατέστρεψε τον γάμο της αδερφής του» επειδή έκανε come out μετά από μια σειρά ομοφοβικών σχολίων που δέχτηκε από διάφορα μέλη της οικογένειάς του.

Ο 29χρονος έγραψε στην ανάρτηση ότι έχει τρεις αδερφές την Michelle, 36, την Julia, 35, και την Annie, 22, και το σκηνικό έλαβε χώρα στον γάμο της μεγαλύτερης αδερφής, της Michelle.

Ο χρήστης είπε ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ στην οικογένειά του για τη σεξουαλικότητά του, αλλά ένιωθε ότι μάλλον ήξεραν πως είναι ομοφυλόφιλος. Όπως συμβαίνει στις οι περισσότερες γαμήλιες εκδηλώσεις, η οικογένειά του άρχισε να τον ρωτάει για τις σχέσεις του και για το πότε θα παντρευόταν.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο άντρας, κάποια στιγμή ο πατέρας του έκανε μια πρόποση και μεταξύ άλλων είπε: «Επιτέλους απέκτησα τον πρώτο μου γαμπρό και ελπίζω πως σύντομα θα έχω άλλους δύο. Ίσως κάποια μέρα να αποκτήσω και νύφη, αν η “αδερφή” εδώ αποφασίσει να γίνει άντρας και σηκωθεί και βρει μια κοπέλα».

Όλοι οι παρευρισκόμενοι γέλασαν με το σχόλιο του πατέρα, εκτός από την αδερφή του 29χρονου, την Julia, η οποία τον πλησίασε αργότερα για να δει αν ήταν καλά, αλλά εκείνος προσπάθησε να μην δείξει την ενόχλησή του.

Καθώς ο γάμος συνεχιζόταν, ο πατέρας του άρχισε να τον ενοχλεί ξανά, ρωτώντας τον αν έχει κοπέλα και πότε θα του έκανε εγγόνια. Ο άνδρας προσπάθησε να αποφύγει τη συζήτηση μέχρι που εμφανίστηκε η αδερφή του, Michelle, η οποία πρότεινε να του γνωρίσει μια από τις κουμπάρες, με τη μαμά του να προσθέτει στη συζήτηση: «Ίσως πρέπει να πεις σε αυτήν την κοπέλα να έρθει εδώ. Στην ηλικία του θα έπρεπε να έχει μια κοπέλα».

Αυτό το τελευταίο σχόλιο από τη μητέρα του ήταν που έκανε τον άντρα να ξεσπάσει τελικά και να κάνει come out μπροστά σε όλη του την οικογένεια.

Περιγράφοντας το γεγονός έγραψε: «Απλά τα έχασα και είπα “Στην πραγματικότητα μαμά, είμαι γκέι”. Όλο το τραπέζι σώπασε και η Michelle άρχισε να κλαίει λέγοντας ότι της κατέστρεψα τον γάμο με την απαίσια ομολογία μου».

«Οι περισσότεροι από την οικογένειά μου λένε ότι δεν έπρεπε να το πω στον γάμο. Η Julia είναι με το μέρος μου όμως και είπε ότι είναι μια χαρά με το ότι είμαι γκέι και αν η οικογένειά μας δεν ήθελε να το μάθει, θα έπρεπε να είχαν μείνει σιωπηλοί».

Ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση έγραφε: «Η οικογένεια γνώριζε 100% για τον άντρα και του έκαναν μπούλινγκ. Θα ένιωθα άσχημα για τη νύφη αν ήταν μόνο ο μπαμπάς που έκανε σχόλια, αλλά συμμετείχε και εκείνη, οπότε δεν τη λυπάμαι καθόλου για αυτό που συνέβη στον γάμο της».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ