Γλυκύτατος σκύλος διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα γιατί ήθελε χάδια [ΒΙΝΤΕΟ]

Αν σ’ αγαπούν, να μάθεις να το κλέβεις... ή να το διεκδικείς!

Article featured image
Article featured image


Ο διεθνής ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Χιλής και της Βενεζουέλας χρειάστηκε να διακοπεί, όταν ένας σκύλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Το αστείο περιστατικό συνέβη στο 36ο λεπτό του διεθνούς φιλικού αγώνα, όταν το σκορ ήταν ισόπαλο 0-0.

Τα πλάνα έδειχναν τον μαύρο σκυλάκο να παρακολουθεί από το πλάι τού γηπέδου και να δέχεται τα χάδια από τους φωτογράφους. Κάποια στιγμή όμως, φαίνεται πως ήθελε να συμμετάσχει στη δράση και έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής ζήτησε διακοπή της αναμέτρησης όταν ο αξιολάτρευτος εισβολέας ξάπλωσε στο γρασίδι με την πλάτη, απαιτώντας χάδια στην κοιλιά του από την Χιλιανή τερματοφύλακα Κριστιάν Έντλερ. Η διαιτητής που πλησίασε, δεν την γλίτωσε, με τον σκύλο να ζητάει χάδια και από την ίδια.

Παίρνοντας ώθηση από το κοινό και τις ζητωκραυγές του, ο σκύλος συνέχισε να τρέχει από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, καθώς παίκτες και προσωπικού προσπαθούσαν να του απομακρύνουν. Σταμάτησε μάλιστα μπροστά στους παίκτες της Χιλής, όπου δέχτηκε μερικά ακόμη χάδια μέχρι την στιγμή που μία εκ των παικτριών τον πήρε αγκαλιά και τον μετέφερε εκτός γηπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ