Πατέρας τιμώρησε τον γιο του με μια αμφιλεγόμενη αλλαγή στη διατροφή του

Ο 16χρονος έκανε μια πλάκα στην αδερφή του και αυτό εξόργισε τον πατέρα του.

Article featured image
Article featured image


Ένας μπαμπάς ακολούθησε μια αμφιλεγόμενη τεχνική για να τιμωρήσει τον 16χρονο γιο του που πείραζε τη μικρότερη αδερφή του.

Ο άντρας απευθύνθηκε στο Reddit για να ρωτήσει αν έκανε καλά που ανάγκασε όλη την οικογένειά του να γίνει vegan για έναν μήνα, αφού ο γιος του το είχε παρατραβήξει με τις φάρσες.

«Πήρα αυτήν την απόφαση όταν ο γιος μου αποφάσισε να κρύψει όλο το φαγητό που είχε αγοράσει η 14χρονη κόρη μου για την εβδομάδα και προσποιήθηκε πως το πέταξε στα σκουπίδια. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο ενώ βρισκόμουν στη δουλειά και έκλαιγε, λέγοντας πως της είχε πετάξει όλο το φαγητό».

Ο μπαμπάς έφυγε από τη δουλειά και πήγε στο σπίτι όπου διαπίστωσε τελικά πως ο γιος του έκανε φάρσα στην αδερφή του και ότι δεν πέταξε τα φαγητά της, αλλά τα έκρυψε.

Η κόρη είναι vegan εδώ και έναν χρόνο και ο πατέρας της τής δίνει τα χρήματα για να αγοράζει μόνη της το φαγητό της, ενώ ενίοτε το μαγειρεύει η ίδια, όταν το φαγητό που φτιάχνει η μαμά της δεν είναι vegan.

«Ήμουν νευριασμένος», γράφει στην ανάρτησή του. «Για τις επόμενες 30 ημέρες, δεν πρόκειται να τρώμε τίποτα άλλο εκτός από vegan φαγητό και θα αγοράζουμε μόνο vegan προϊόντα», είπε στα παιδιά του.

Εντός των πρώτων 5 ημερών της τιμωρίας ο γιος τηλεφώνησε στους παππούδες του για να παραπονεθεί και αυτοί τηλεφώνησαν στον πατέρα, λέγοντάς του πως αυτό που έκανε στον γιο του ήταν κακοποίηση. Αργότερα συμφώνησαν και άλλα μέλη της οικογένειας, καθώς και ορισμένοι οικογενειακοί φίλοι.

Ωστόσο, ο μπαμπάς εξακολουθεί να επιβάλλει τη vegan διατροφή στον γιο του. «Ο γιος μου είναι στεναχωρημένος, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει», γράφει. «Υπάρχει φαγητό να φάει και αν θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει το χαρτζιλίκι του για να αγοράσει κρέας».

Ο πατέρας έλαβε μεγάλη υποστήριξη από τους χρήστες του Reddit για την «έξυπνη τιμωρία» του.

Ένας χρήστης έγραψε: «Αυτό είναι ειλικρινά περισσότερο μια ευκαιρία μάθησης παρά μια τιμωρία. Και σίγουρα δεν είναι κακοποίηση... Ίσως τώρα σταματήσει να πειράζει την αδερφή του».

Ένας δεύτερος είπε: «Δεν τον αφήνεις νηστικό, ο γιος σου πρέπει να μάθει ότι το να είσαι μ**ακας έχει συνέπειες και νομίζω ότι το χειρίστηκες καλά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ