Ελλάδα: Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Αίγινα

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανάρτησή του ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Article featured image
Article featured image


To άγριο έγκλημα στην Αίγινα που έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα μετέδιδαν ελληνικά Μέσα, μία ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, έχοντας πολλαπλές μαχαιριές, σχεδόν σε όλο της το σώμα και μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της.

Τις τελευταίες ώρες άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορία ότι πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό Μαρία Μπονίκου. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας που δήλωσε συγκλονισμένος από τον τραγικό χαμό της.

«Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για τη δολοφονία της φίλης μου ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου....Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στη δύση του ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιέρη συνεργαστήκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας. Μαρία μου γλυκειά, γιατί να φύγεις έτσι!!!».

Στιγμιότυπο 2022-06-04, 4.07.45 μμ.png



Η 73χρονη ηθοποιός είχε παίξει σε μία σειρά από ταινίες τη δεκαετία του 1970, ενώ συμμετείχε και σε μεταγλωττίσεις με πιο γνωστή την παιδική σειρά Σπορτ Μπίλι. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Βενιέρη.

Για την υπόθεση έχει προσαχθεί ο 46χρονος γιος της, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις της αστυνομίας και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Πειραιά ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 46χρονος γιος της γυναίκας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ