To επικό τρέιλερ της σειράς του «Άρχοντα» κυκλοφόρησε και στα ελληνικά

Το «Lord of the Rings: The Rings of Power» θα κυκλοφορήσει και σε ελληνική μεταγλώττιση και το τρέιλερ μάς δίνει μια γεύση για ό,τι έπεται.

Article featured image
Article featured image


Το «Lord of the Rings: The Rings of Power» του Amazon Prime Video θα κυκλοφορήσει και σε ελληνική μεταγλώττιση, σε μία προσπάθεια να ενισχύει τον εγχώριο κατάλογό της η Amazon.

Η σελίδα «Greek Dub DB» ανάρτησε χθες στο Facebook το μεταγλωττισμένο τρέιλερ και πήραμε μια πρώτη γεύση για το πώς θα ακούγονται οι φωνές των χαρακτήρων στην πολυαναμενόμενη σειρά.



Στο ελληνικό cast, τις φωνές τους δίνουν οι Παρής Τρίκας, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Τσούτσιας, Νίκος Νίκας, Τζίνη Παπαδοπούλου και Ζωή Κατσάτου.


Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που υποδύθηκε τον νεαρό Eddard Stark στην έκτη σεζόν του «Game of Thrones», τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο «Game of Thrones» στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς άλλους.

Το αγγλικό cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Στους συντελεστές συναντάμε τον JA Bayona σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού και σκηνοθέτη μερικών επεισοδίων, καθώς και τους JD Payne και Patrick McKay ως showrunners.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ