Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έκανε μπότοξ σε ένα μη αναμενόμενο μέρος του σώματός του

Μόνο «μερικές μικρές ενέσεις», για αισθητικούς κυρίως λόγους.

Article featured image
Article featured image


Μια νέα αισθητική επέμβαση, σε ένα άκρως απόκρυφο -και μη αναμενόμενο- σημείο του σώματος, λέγεται ότι έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Razón, ο ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί σε νέα θεραπεία, η οποία σχετίζεται με τα γεννητικά του όργανα. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Marca, ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα.

Ο Δρ Esteban Sarmentero μίλησε στο Radio MARCA εξηγώντας ακριβώς τι είναι αυτή η θεραπεία, γνωστή ως Scrotox, στην οποία υποβάλλονται συχνά και οι πορνοστάρ.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ και οι πιθανοί λόγοι είναι δύο: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», δήλωσε.

286911093_591175692368975_5536736981752645305_n.jpg



Ο ειδικός επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής έκανε τη θεραπεία, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι ήταν μόνο «μερικές μικρές ενέσεις» -για αισθητικούς κυρίως λόγους- και ότι δεν πρόκειται για επέμβαση.

Ο Δρ Sarmentero απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή David Sanchez, δηλώνοντας ότι αυτές οι ενέσεις «δεν βλάπτουν» ούτε επηρεάζουν τη λειτουργικότητα των γεννητικών οργάνων.

Τόνισε επίσης, ότι το botox, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά σε άλλα μέρη του σώματος, όπως το πρόσωπο, ανακαλύφθηκε πρόσφατα ότι μπορεί να έχει και άλλες εφαρμογές. «Πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Δρα Esteban Sarmentero, τα αποτελέσματα αυτής της μορφής ρετούς με βάση το μπότοξ διαρκούν μόνο περίπου έξι μήνες. «Γίνονται δύο ενέσεις τον χρόνο, κάθε έξι μήνες πρέπει να κάνεις το ρετούς για να είναι οκ όλο τον χρόνο», δήλωσε ο Sarmentero.

Ο γιατρός ξεκαθάρισε τέλος ότι η διαδικασία -παρότι συγγενική- δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της μεγέθυνσης πέους. «Αυτή (η μεγέθυνση πέους) είναι μια επέμβαση, χρειάζεται τοπική αναισθησία, δεν υπάρχουν ενέσιμα, οπότε πρέπει να κόψεις και να ράψεις», είπε στον δημοσιογράφο David Sanchez.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ