Όλα όσα θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix

Από ταινίες και σειρές, μέχρι και ριάλιτι.

Article featured image
Article featured image

Λίγο έμεινε για την άφιξη του Αυγούστου και το Netflix σε πρόσφατο δελτίο Τύπου, ανακοίνωσε το υλικό που θα μπει στην πλατφόρμα.

Η τηλεοπτική σειρά «The Sandman» είναι μία από τις «δυνατές» προσθήκες της streaming υπηρεσίας, η οποία βασίζεται στα ομότιτλα κόμιξ του Νιλ Γκέιμαν. Επίσης, το Locke & Key επιστρέφει με την τρίτη σεζόν του, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες αφίξεις της κατηγορίας.

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix

Τηλεοπτικές σειρές
05/8/2022

The Sandman
Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.

10/8/2022
Locke & Key: Σεζόν 3

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

12/8/2022
Εγώ Ποτέ: Σεζόν 3 / Never Have I Ever: Season 3
Η Ντέβι κι οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι σινγκλ. Θα μάθουν όμως πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα.

19/8/2022
Echoes
Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται.

19/8/2022
Κλίο / Kleo
Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μια πρώην κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας ψάχνει να βρει ποιος και γιατί την πρόδωσε — και θέλει να πάρει εκδίκηση.

19/8/2022
Το Κορίτσι στον Καθρέφτη / The Girl in the Mirror (Alma)
Αφού έχασε τη μνήμη της σε ένα περίεργο ατύχημα που σκότωσε σχεδόν όλους τους συμμαθητές της, η Άλμα προσπαθεί να μάθει τι έγινε εκείνη τη μέρα, αλλά και ποια είναι.

23/8/2022
Τσαντ και Τζέι Τι: Στα Βαθιά / Chad and JT Go Deep
Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν αισιοδοξία μέσα από τον ακτιβισμό στην κοινότητα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αυτήν την κωμική σειρά με φάρσες.

24/8/2022
Lost Ollie: Σειρά μίας σεζόν / Lost Ollie
Σε αυτήν την οικογενειακή σειρά που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο "Ollie's Odyssey", ένα παιχνίδι ψάχνει στην εξοχή να βρει το νεαρό αγόρι που το έχασε.

24/8/2022
Mo
Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη.

24/8/2022
Αποστολή Πυρός / Under Fire
Στον σταθμό Ανατολικής Όχθης, μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών προσπαθεί να διαχειριστεί μια επικίνδυνη, αγχωτική δουλειά, προσωπικές προκλήσεις κι επαγγελματικές αποτυχίες.

31/8/2022
Οικογενειακά Μυστικά / Family Secrets
Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

Πρωτότυπες ταινίες

03/8/2022
Μπούμπα / Buba
Όταν ένας απατεώνας από μια μικρή πόλη μπλέκει με την τοπική μαφία μαζί με τον χειριστικό αδερφό του, η εμμονή του να ισορροπεί το κάρμα του γίνεται ξεκαρδιστικά σκληρή.

04/8/2022
Η Εποχή των Γάμων / Wedding Season
Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.

05/8/2022
Χελωνονιντζάκια - Η Άνοδος: Η Ταινία / Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
Η επιμελής Σελέν ερωτεύεται τον ατίθασο Τριστάν από το νέο της σχολείο στην Μπιαρίτζ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει βάλει στοίχημα για εκείνη με τη δημοφιλή Βανέσα.

08/8/2022
Κωδικό Όνομα: Αυτοκράτορας / Code Name: Emperor
Ένας πράκτορας που έχει αναλάβει να ενοχοποιήσει έναν άμεμπτο πολιτικό πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει ακόμα κάποιο όριο που δεν θα περάσει.

10/8/2022
Αγάπη Μου / Heartsong
Παίζοντας σ' έναν γάμο που διαλύεται, ένα πλανόδιος μουσικός ερωτεύεται τη νύφη. Όταν εκείνη συγκρούεται με την οικογένειά της, αυτός θα πρέπει να σώσει τη ζωή της.

12/8/2022
13: Το Μιούζικαλ / 13: The Musical
Αφού μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στην Ιντιάνα μετά το διαζύγιο των γονιών του, ένας έξυπνος μαθητής γυμνασίου θέλει να οργανώσει το καλύτερο μπαρμίτσβα που έγινε ποτέ.

12/8/2022
Day Shift
Ένας κυνηγός βρικολάκων στο ΛΑ έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει.

17/82022
Δύο Ζωές / Look Both Ways
Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

17/8/2022
Royalteen
Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της και ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα με έναν πρίγκιπα.

24/8/2022
Τον Νου σας και σας Φάγαμε / Watch Out, We're Mad
Μετά από 25 χρόνια, δύο αδέρφια έρχονται ξανά κοντά και τα βάζουν με μια αδίστακτη ομάδα δικυκλιστών, για να ανακτήσουν το αγαπημένο μπάγκι του πατέρα τους.

25/8/2022
Τι Είναι Αγάπη; / That's Amor
Όταν η δουλειά και η σχέση της διαλύονται μέσα σε μία ημέρα, η Σοφία ξεκινά από το μηδέν και γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ που ίσως έχει το συστατικό που έψαχνε.

26/8/2022
Ευτυχισμένοι Ενήλικες / Loving Adults
Αφού ανακαλύψει ότι ο άντρας της έχει δεσμό, η Λεονόρα αρνείται να γίνει μια γυναίκα στο περιθώριο – πάση θυσία.

26/8/2022
Χρόνος για Μένα / Me Time
Όταν η οικογένειά του λείπει, ένας μπαμπάς που δεν εργάζεται απολαμβάνει μετά από χρόνια τον χρόνο που έχει για τον εαυτό του, ζώντας με έναν φίλο ξέφρενες περιπέτειες.

29/8/2022
Υπό τον Έλεγχό της / Under Her Control
Μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με το αφεντικό της. Όταν όμως, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να κάνει πίσω.

31/8/2022
Έτυχε να Περνάω / I Came By
Ένας καλλιτέχνης γκράφιτι που έχει βάλει στόχο σπίτια πλουσίων ξεσκεπάζει ένα διεστραμμένο μυστικό που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων γύρω του.

Ντοκιμαντέρ

03/8/2022
Το Απόλυτο Φιάσκο: Woodstock '99 / Trainwreck: Woodstock '99
Το Γούντστοκ του '69 υποσχέθηκε ειρήνη και μουσική. Η αναβίωση του '99 όμως προκάλεσε μέσα σε τρεις μέρες οργή, αναταραχές και σοβαρές ζημιές. Γιατί πήγε τόσο στραβά;

11/8/2022
Πάνω στη Σανίδα: Η Ιστορία του Λίο Μπέικερ / Stay on Board: The Leo Baker Story
Ο διάσημος σκέιτερ Λίο Μπέικερ μοιράζεται λεπτομέρειες από την άνοδο του στη δόξα, καθώς και την τεράστια πίεση που ένιωσε για να κρύψει την ταυτότητα του φύλου του.

16/8/2022
Άγνωστες Πτυχές: Μέρος 2 (Νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα από τις 16/8) / Untold: Volume 2 (Weekly episodes from 16th)
Από τη Νοτρ Νταμ στο NFL, το μέλλον του Μάντι Τέο στο φούτμπολ έδειχνε πολλά υποσχόμενο μέχρι που μια κρυφή διαδικτυακή σχέση αναστάτωσε τη ζωή και την καριέρα του.

18/8/2022
Στο Μυαλό μιας Γάτας / Inside the Mind of a Cat
Ειδικοί στις γάτες μπαίνουν στο μυαλό του αιλουροειδούς για να αποκαλύψουν τις πραγματικές ικανότητες του σ' αυτό το σαγηνευτικό και χαδιάρικο ντοκιμαντέρ.

24/8/2022
Τζον ΜακΆφι: Ευφυής, Αντισυμβατικός και Φυγάς / Running with the Devil: The Wild World of John McAfee
Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

25/8/2022
Ιστορία 101: Σεζόν 2 / History 101: Season 2
Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

30/8/2022
ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Σεζόν 3 / I AM A KILLER: Season 3
Ενώ εκτίουν ποινή κάθειρξης για φόνο, κρατούμενοι μιλούν για τα εγκλήματά τους και συλλογίζονται πώς οι πράξεις τους κατέστρεψαν ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής τους.

Παιδικές ταινίες και σειρές

01/8/2022
Δεντρόπολη / Big Tree City
Μια ομάδα από ζωάκια-ήρωες με ειδικές ικανότητες και γρήγορα οχήματα συνεργάζονται για να προστατέψουν τη Δεντρόπολη και να λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα της πόλης.

04/8/2022
Γιγάντια Ρομποαδέρφια / Super Giant Robot Brothers
Μετά τους καβγάδες, ξεκινούν οι μάχες! Τα ρομπότ αδέλφια, Σάινι και Κεραυνός, κι η έξυπνη εφευρέτριά τους υπερασπίζονται τη Γη από τέρατα που επιτίθενται από το διάστημα.

08/8/2022
Μυστική Ομάδα Zenko Go: Σεζόν 2 / Team Zenko Go: Season 2
Ρομπο-σκύλοι δραπέτες, θείοι υπνοβάτες και ενοχλητικά νήπια! Αυτοί οι κρυφοί μικροί ήρωες βρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για να βοηθήσουν το Άρμονι Χάρμπορ.

15/8/2022
Ντίπα και Ανούπ / Deepa & Anoop
Μαζί με το κατοικίδιο ελεφαντάκι του που αλλάζει χρώματα, ένα χαρούμενο κοριτσάκι συνθέτει μουσική, σκορπίζει χαρά και κάνει σκανταλιές στο ξενοδοχείο των γονιών της.

18/8/2022
Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 3 / He-Man and the Masters of the Universe: Season 3
Καθώς ο Σκέλετορ έχει βάλει σκοπό να ελέγξει το σύμπαν, ο Χ-Μαν και η ηρωική ομάδα του πρέπει να εκπληρώσουν ό,τι επιφυλάσσει η μοίρα τους. Η επική μάχη ξεκινά!

19/8/2022
Το Σόου του Κάπχεντ!: Σεζόν 2 / The Cuphead Show!: Part 2
Παρακολουθήστε τους μπελάδες του παρορμητικού Κάπχεντ και του ευκολόπιστου αδερφού του, Μάγκμαν, στη σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο πετυχημένο βιντεοπαιχνίδι.!

25/8/2022
Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα: Σεζόν 3 / Angry Birds: Summer Madness: Season 3
Τα έφηβα πουλιά Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα πηγαίνουν στην Κατασκήνωση Σπλίντεργουντ παρέα με άλλους φτερωτούς κατασκηνωτές για ένα καλοκαίρι ουράνιας διασκέδασης!

29/8/2022
Mighty Express: Σεζόν 7 / Mighty Express: Season 7
Ο Νέιτ, ο Φλίκερ και τα υπόλοιπα τρένα ανεβαίνουν στις ράγες για μερικές ακόμα συναρπαστικές παραδόσεις, ειδικές αποστολές και τρυφερά μαθήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ