Η «Βασίλισσα του sexting» έβγαλε 2 εκατ. δολάρια στέλνοντας ερωτικά μηνύματα

Οι συνεδρίες της διαρκούν περίπου μισή ώρα και οι τιμές της κυμαίνονται μεταξύ 200 και 1.000 δολαρίων ανά συνεδρία.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Instagram / @amberjsweetheart

Ένα μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε ότι φέρεται να έβγαλε 2 εκατομμύρια δολάρια από την αποστολή σέξι μηνυμάτων και μοιράζεται συμβουλές για το πώς μπορεί να το πετύχει ο καθένας.

Μάλιστα, η 35χρονη πρώην καλλιτέχνης μακιγιάζ Amber Sweetheart έγραψε και ένα βιβλίο περί του θέματος, με τίτλο «The Sexting Bible: Amber Sweetheart Version», για να δώσει στους ανθρώπους τη «μυστική συνταγή» για να βγάλουν λεφτά με σεξουαλικά SMS.



Η Sweetheart παραδέχτηκε ότι αρχικά πίστευε ότι το OnlyFans ήταν «γλοιώδες», αλλά αφού δημιούργησε λογαριασμό πριν από ενάμιση χρόνο συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να βγάλει σοβαρά χρήματα από αυτό.

Η «Βασίλισσα του Sexting» είπε ότι έφτασε στη θέση που βρίσκεται σήμερα μέσω της καθημερινής πρακτικής.

«Στην αρχή, το έκανα για 16 ώρες την ημέρα», είπε στο South West News Service.

«Όταν ξεκίνησα το OnlyFans μου, ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δεν είχα κανέναν για να παράγουμε περιεχόμενο μαζί», εξήγησε.

«Έτσι ανέπτυξα τις δεξιότητες του sexting γιατί έπρεπε να κάνω κάτι για να ξεχωρίσω», είπε.



Σύμφωνα με τη Sweetheart, έχτισε μόνη της την αυτοκρατορία της στο OnlyFans δημιουργώντας μια επιχειρηματική στρατηγική και μαθαίνοντας για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

Οι συνεδρίες sexting της Sweetheart διαρκούν από 30 έως 40 λεπτά, και οι τιμές της κυμαίνονται μεταξύ 200 και 1.000 δολαρίων ανά συνεδρία, κερδίζοντας 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που ξεκίνησε.

Εκτός από το να κερδίζει χρήματα, την τραβούσαν και οι σχέσεις που μπορούσε να κάνει με τους θαυμαστές της.

«Έχω δημιουργήσει πραγματικά μερικές καταπληκτικές και πραγματικές σχέσεις με ανθρώπους μέσω του sexting», είπε.



Η Sweetheart ξοδεύει περίπου πέντε έως οκτώ ώρες την ημέρα σε sexting και έχει περίπου 10 τακτικούς πελάτες τους οποίους αποκαλεί «τα αγόρια της» - αν και δεν τους έχει γνωρίσει προσωπικά.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες της είναι άνδρες από τις ΗΠΑ, ηλικίας 30 έως 45 ετών, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύγλωσση στο sexting, καθώς μπορεί να επικοινωνεί στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα σουηδικά. Είπε ότι έχει κάνει sexting και με μερικές γυναίκες αλλά αυτό δεν συμβαίνει συχνά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ