Ένας gamer κατέρριψε με έναν δημιουργικό τρόπο έναν μύθο που αφορά το χόμπι του

Ολοκλήρωσε ένα από τα πιο δύσκολα βιντεοπαιχνίδια και όταν έφτασε στη νίκη, ήταν 7 κιλά πιο ελαφρύς.

Article featured image
Article featured image


Το παιχνίδι «Dark Souls» είναι γνωστό για τα επίπεδα δυσκολίας του. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται στους ρυθμούς του, ξεκλειδώνοντας τα μοτίβα και τις κινήσεις που θα τους οδηγήσουν στη νίκη.

Αυτή η πρόκληση όμως δεν είναι αρκετή για όλους και πολλοί αποφασίζουν να βάλουν επιπλέον δυσκολίες στους εαυτούς τους, επινοώντας δημιουργικούς τρόπους για να το παίξουν.

Ο πιο ατρόμητος και δημιουργικός τρόπος που εμφανίστηκε μέχρι στιγμής για να ολοκληρώσει κάποιος το παιχνίδι αναρτήθηκε στο Reddit, όπου ένας παίκτης επέλεξε να το παίξει στο Nintendo Switch, ενώ παράλληλα έτρεχε σε έναν διάδρομο γυμναστικής.



Καταρρίπτοντας τον μύθο πως οι gamers δεν σηκώνονται από τον καναπέ, ο εν λόγω παίκτης περιέγραψε το επίτευγμά του στο subreddit του «Dark Souls». Σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάστηκε 3 μήνες για να νικήσει το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια των οποίων έτρεξε σύνολο 400 μίλια, στην μέγιστη ταχύτητα, σε ανηφορική κλίση και έχασε 15 λίβρες δηλαδή σχεδόν 7 κιλά.

«Αν θέλετε τους κοιλιακούς ενός hollow (σ.σ. χαρακτήρας του παιχνιδιού) και έχετε πρόσβαση σε έναν διάδρομο γυμναστικής και ένα Nintendo Switch, προκαλέστε τον εαυτό σας να το παίξετε όπως εγώ», είπε ο χρήστης u/ChipNdale123 απαντώντας σε έναν σχολιαστή.



Ο Chip διευκρίνισε ότι ο διάδρομος βρισκόταν στη μέγιστη ταχύτητα και ανύψωση, αλλά χαμήλωνε την ταχύτητα όταν ήθελε να περιηγηθεί στα μενού.

«Είναι κόλαση στην αρχή, αλλά εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να αντέχει τον πόνο και να συνεχίζεις όπως το απέθαντο άβατάρ σου, lol», είπε ο χρήστης, ενώ πρόσθεσε πως όλη αυτή η δοκιμασία έλαβε χώρα σε ένα γυμναστήριο.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αποθεώνουν τον χρήστη, με πολλούς να χαρακτηρίζουν την ιδέα του ως «φοβερή» και «τρελή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ