Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Anne Heche μετά το σοβαρό τροχαίο

Παραμένει σε μηχανική υποστήριξη, ώστε να διαπιστωθεί εάν τα όργανά της είναι βιώσιμα για δωρεά.

Article featured image
Article featured image


Ανήκεστος φαίνεται πως είναι η εγκεφαλική βλάβη που υπέστη η 53χρονη Αμερικανίδα ηθοποός Anne Heche μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη προ ημερών, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ότι είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η 53χρονη ηθοποιός παραμένει σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια επιθυμούσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για ανάρρωση της Anne όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου που την φρόντισαν. Δυστυχώς λόγω του τροχαίου η Anne υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική κάκωση και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένουμε ότι θα ζήσει», τόνισε o εκπρόσωπος της ηθοποιού εκ μέρους της οικογένειάς της.

Οι συγγενείς της 53χρονης ηθοποιού υπενθυμίζουν, επίσης, ότι «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων και γι’ αυτό θα την κρατήσουν στη ζωή μέχρι να γίνει ο έλεγχος στα όργανά της και να διαπιστωθεί «εάν κάποια είναι βιώσιμα» για δωρεά.

«Η Anne είχε μεγάλη καρδιά και είχε αγγίξει τους πάντες με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Θα την θυμόμαστε για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της», καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού, Anne Heche.

8773f90435f74ca0ba584519dd4c9d79_md.jpg
To αυτοκίνητο της ηθοποιού μετά το ατύχημα.



Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Mar Vista του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι της Heche. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, το αυτοκίνητο της 53χρονης ηθοποιού -και πρώην συντρόφου της παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζένερις-, έπεσε πάνω σε σπίτι και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.



Σύμφωνα με το TMZ η ηθοποιός, η οποία είναι γνωστή για ταινίες όπως οι Donnie Brasco, Cedar Rapids και Psycho, κατά τη διάρκεια του ατυχήματος ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, αλλά όχι αλκοόλ.

Εναέρια πλάνα από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που τραβήχτηκαν από το Fox11 και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν την ηθοποιό να βρίσκεται ξαπλωμένη σε φορείο με εμφανή τα εγκαύματα στο σώμα της, ενώ βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας δείχνει το μπλε Mini Cooper που οδηγούσε η ηθοποιός να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα λίγο πριν από την πρόσκρουση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ