Μια 24χρονη λεσβία έμεινε έγκυος χρησιμοποιώντας μόνο ένα κιτ γονιμοποίησης

Το αγόρασε από το διαδίκτυο για 30 λίρες.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από SWNS

Μια 24χρονη κοπέλα στο Λονδίνο αποφάσισε να γίνει μητέρα, μόνο που δεν είχε σύντροφο. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε πρόβλημα, αφού αποφάσισε να αγοράσει από το διαδίκτυο ένα κιτ γονιμοποίησης, που της κόστισε 30 λίρες και έκανε τη σπερματέγχυση με τη βοήθεια του δότη.

Η Μπέιλι Ένις έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και πριν από 1,5 μήνα (2 Ιουλίου) έφερε στον κόσμο τον Λορέντζο. «Δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο ευτυχισμένη», είπε η Μπέιλι, η οποία πήγε κόντρα σε γιατρούς με την απόφασή της να γίνει μονογονέας.

«Το να αποκτήσω μωρό μόνη μου και να είμαι μονογονέας είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Νιώθω ευτυχής που πήρα αυτήν την απόφαση», ανέφερε η 24χρονη.

24xroni-lesvia-kit-gonimopiisis-22_city.jpg
Φωτογραφία: SWNS



«Ήθελα να γίνω μαμά από τότε που ήμουν έφηβη και ως ομοφυλόφιλη πάντα ήξερα πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Δεν επιθυμώ να βρίσκομαι σε σχέση. Απλώς ήθελα ένα μωρό. Ο Λορέντζο είναι απίθανος και μου μοιάζει», πρόσθεσε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όταν πήρε το κιτ γονιμοποίησης κάλεσε τον δότη σπίτι της, ο οποίος τη βοήθησε με τη διαδικασία.



«Έφερε το σπέρμα του και έπειτα με βοήθησε να χρησιμοποιήσω το κιτ. Είχε αποστειρωμένα κυπελλάκια, σύριγγες και τεστ ωορρηξίας». Ο Λορέντζο γεννήθηκε 2.300 κιλά στις 2 Ιουλίου. «Είχα μερικές συσπάσεις λίγες ημέρες προτού πάω στο νοσοκομείο. Μετά ήρθε πολύ γρήγορα. Το έκανα όλο μόνη γιατί δεν είχα σύντροφο. Όταν τον είδα, ήταν πανέμορφος. Έχει τη μύτη μου, έχει μεγάλα μάτια σαν τα δικά μου, είναι καστανός και όλο γελάει».

24xroni-lesvia-kit-gonimopiisis-3_city.jpg
Φωτογραφία: SWNS



Όσο για τον μπαμπά; Η Μπέιλι είπε ότι θα τον φέρει σε επαφή με τον Λορέντζο αν το θελήσει, ενώ όταν είναι έτοιμη ίσως του κάνει και αδέλφια. «Ενημέρωσα τον δότη. Ο Λορέντζο θα μάθει για εκείνον και θα μπορέσει να τον γνωρίσει, αν το θελήσει, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του. Θα αποκτήσει και αδελφάκια όταν νιώσω έτοιμη. Νιώθω τόσο άνετα και χαρούμενη ως μόνη μαμά», ανέφερε.



Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ