Έχασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της προγιαγιάς της αλλά ένας ξένος το βρήκε και το επέστρεψε

Πώς μια ανάρτηση στο Facebook βοήθησε τη Φραντσέσκα να ξαναφορέσει το δαχτυλίδι της.

Article featured image
Article featured image


Το διαμαντένιο δαχτυλίδι μιας γυναίκας από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, το οποίο έχει τεράστια συναισθηματική αξία, μιας και πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο, βρίσκεται ξανά στο δάχτυλό της, αφού ένας άνδρας με ανιχνευτή μετάλλων ανταποκρίθηκε στην έκκλησή της για βοήθεια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τη βρήκε στον βυθό του ωκεανού.

Η Φραντσέσκα Τιλ περιέγραψε στο Boston Globe, πως καθώς έπαιζε με τον σύζυγό της σε μια θάλασσα του Χάμπτον, στην πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ, το δαχτυλίδι της, που κάποτε άνηκε στην προγιαγιά της, γλίστρησε από το δάχτυλό της.

vera-vithos-thalassas-frantzeska-2_city.png
Φωτογραφία: FACEBOOK/FRANCESCA RENEE



Οι δυο τους έψαχναν για ώρες να το εντοπίσουν, αλλά οι προσπάθειές τους στάθηκαν μάταιες, γεγονός που στεναχώρησε την 29χρονη.

Στην προσπάθειά της να εντοπίσει το οικογενειακό κειμήλιο, η Φραντσέσκα έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία ζητούσε από όποιον συχνάζει σε εκείνη την παραλία με ανιχνευτή μετάλλων να προσπαθήσει να εντοπίσει και το δαχτυλίδι της.

anartisti-fransesca-xameno-daxtilidi_city.jfif



Η ανάρτησή της είχε χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και τελικά κίνησε το ενδιαφέρον του Λου Άσκι.

Ο 60χρονος φόρεσε τη στολή κατάδυσής του, πήρε τη λάμπα του και μπήκε στο νερό, προς αναζήτηση του θησαυρού της Φραντζέσκα. Τις πρώτες δύο μέρες δεν είχε πολλή τύχη, αλλά πείσμωσε.

vera-vithos-thalassas-frantzeska-3_city.png
Φωτογραφία: FACEBOOK/FRANCESCA RENEE



«Δεν παίρνω πολύ καλά την αποτυχία», παραδέχθηκε ο ίδιος. «Ήθελα να επιστρέψω και να κάνω μια τελευταία προσπάθεια».

Τότε βρήκε το δαχτυλίδι στον βυθό της θάλασσας, θαμμένο κάτω από την άμμο. Έστειλε στην 29χρονη μία φωτογραφία, γράφοντάς της: «Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό είναι το δαχτυλίδι σου για μπορέσω επιτέλους να φύγω από αυτήν την παραλία».

vera-vithos-thalassas-frantzeska-screenshot_city.png
Φωτογραφία: FACEBOOK/FRANCESCA RENEE



Και όντως, ήταν. Ο 60χρονος τής το επέστρεψε και ο σύζυγός της γονάτισε και της το φόρεσε.



«Έχω συγκλονιστεί τόσο πολύ από την καλοσύνη των αγνώστων αυτήν την εβδομάδα», έγραψε η γυναίκα στο Facebook, συμπληρώνοντας το πόσο καταληπτική ήταν αυτή η πράξη ανθρωπιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ