ΗΠΑ: Σταμάτησε να βοηθήσει γυναίκα στον δρόμο και εκείνη τον δολοφόνησε

Η γυναίκα έκανε σήμα σε δύο φοιτητές να σταματήσουν, λέγοντάς τους ότι το αυτοκίνητό της δεν παίρνει μπροστά.

Article featured image
Article featured image


Ένας 22χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του σε εθνικό δρυμό στην Αλαμπάμα όταν πυροβολήθηκε θανάσιμα από μια γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι αντιμετωπίζει βλάβη με το αυτοκίνητό της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άνταμ Σίμτζι και η σύντροφός του, Μικαέλα Πάουλους, και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, κινούνταν οδικώς στο Εθνικό Πάρκο της Ταλαντέγκα, περίπου 80 μίλια ανατολικά του Μπέρμιγχαμ το πρωί της 14ης Αυγούστου, όταν μια γυναίκα τούς έκανε σήμα για να σταματήσουν, λέγοντάς τους ότι το αυτοκίνητό της δεν παίρνει μπροστά.

Όπως μεταδίδουν οι New York Times, επικαλούμενοι πηγές της Αστυνομίας, όταν οι δύο νεαροί σταμάτησαν, η γυναίκα με το όνομα Γιασμίν Χάιντεν έβγαλε όπλο και ανάγκασε τους φοιτητές να περπατήσουν προς το δάσος.

Όταν ο φοιτητής έβγαλε το δικό του όπλο, θύτης και θύμα αντάλλαξαν πυρά, με τον 22χρονο να χάνει τη ζωή του. Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται με τραύματα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, απαγωγή και ληστεία. Οι αρχές είπαν ότι μπορεί να ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων που «ζουν εκτός δικτύου» σε σκηνές στο εθνικό δάσος και αναφέρονται ως «ένοπλοι και δυνητικά βίαιοι».

Η σύντροφος του φοιτητή που δολοφονήθηκε, ανέφερε επίσης στους αστυνομικούς ότι τη στιγμή των πυροβολισμών, μια δεύτερη γυναίκα στεκόταν στο δάσος, η οποία φαίνεται ότι είχε κληθεί από τη δράστη για βοήθεια, αλλά στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Περίπου μισό μίλι από τη σκηνή του πυροβολισμού, εντοπίστηκε ένα «στρατόπεδο βάσης», με σκηνές, στο οποίο βρέθηκε εν τέλει και η δεύτερη γυναίκα μαζί με τον 5χρονο γιο της, ο οποίος «έτρεξε μέσα από το δάσος, κρατώντας ένα γεμάτο κυνηγετικό όπλο». Η δεύτερη γυναίκα οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ ο γιος της τέθηκε υπό κρατική φροντίδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ