Τρεις αστυνομικοί στις ΗΠΑ χτυπούν με απίστευτο μένος έναν ακινητοποιημένο άνδρα

Ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας που σοκάρει με την αγριότητά του.

Article featured image
Article featured image


Ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας σοκάρει τις ΗΠΑ, αυτήν τη φορά στην πολιτεία Αρκάνσας, με τρεις αστυνομικούς να χτυπούν με απίστευτο μένος άνδρα, τον οποίο συνέλαβαν και εν συνεχεία ακινητοποίησαν.

Οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά τα πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στα οποία φαίνονται οι δύο εξ αυτών να χτυπούν επανειλημμένα και με ιδιαίτερη βαναυσότητα τον άνδρα, ενώ ένας τρίτος τον κρατά ακινητοποιημένο στο έδαφος.

astynomikoiusa.png



Ο άνδρας, ο οποίος κατονομάστηκε από τα τοπικά Mέσα Eνημέρωσης ως ο 27χρονος Randall Worcester συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, μετά τα σκληρά χτυπήματα των αστυνομικών στο σώμα και στο κεφάλι. Το βίντεο είναι ενδεικτικό του μένους, με το οποίο οι αστυνομικοί στράφηκαν εναντίον του 27χρονου, αφού δείχνει να τον χτυπούν με γροθιές στο κεφάλι, ενώ κάποια στιγμή ένας από αυτούς σηκώνει το κεφάλι του κρατουμένου και το χτυπά στο τσιμεντένιο πεζοδρόμιο, καθώς εκείνος επιχειρεί να προστατευθεί.

Arkansas-2.jpg
Ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​από τους τρεις αστυνομικούς.



Όπως μεταδίδεται, ο άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται να είχε απειλήσει υπάλληλο καταστήματος, φτύνοντάς τον και απειλώντας να του κόψει το πρόσωπο. Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με τον σερίφη Τζίμι Νταμάντε, ο άντρας ήταν αρχικά συνεργάσιμος, όμως, στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα όσα καταγράφηκαν στο βίντεο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC, o σερίφης της κομητείας Κρόφορντ, Τζίμι Νταμάντε δήλωσε ότι δύο αστυνομικοί της κομητείας του και ένας (τρίτος) αστυνομικός από την πόλη Μάλμπερι, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, εν αναμονή των ερευνών από την πολιτειακή αστυνομία και το γραφείο του σερίφη.

«Θεωρώ όλους τους υπαλλήλους μου υπεύθυνους για τις ενέργειές τους και θα λάβω τα κατάλληλα μέτρα σε αυτό το θέμα», δήλωσε ο σερίφης Νταμάντε.

Το βίντεο τραβήχτηκε την Κυριακή. Προσοχή: Σκληρές Εικόνες που ενδέχεται να ενοχλήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ