Έτοιμος να αποτρέψει πυρηνική επίθεση με τη δύναμη του μυαλού του ο Γιούρι Γκέλερ

Η προειδοποίησή του προς τον Πούτιν στην περίπτωση που αποφασίσει να «πατήσει το κουμπί».

Article featured image
Article featured image


Ο Γιούρι Γκέλερ εξέδωσε προειδοποίηση στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει «κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει από το να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση.

Ο mentalist, που έγινε γνωστός για την ικανότητά του να λυγίζει κουτάλια, δημοσίευσε την Τρίτη στον λογαριασμό του στο Twitter, ένα βίντεο με τίτλο «Διαβάστε την προειδοποίηση που έστειλα στο Κρεμλίνο».



Στο βίντεο ο γνωστός πνευματιστής και τηλεπερσόνα στέκεται μπροστά από μια οθόνη που δείχνει τον Πούτιν και δίπλα του ένα σύννεφο πυρηνικής έκρηξης. «Αυτά είναι σοβαρά πράγματα και έχω μια προειδοποίηση για σένα, Πούτιν», είπε με αυστηρό βλέμμα ο Γκέλερ. «Σας προτρέπω όλους να διαβάσετε την προειδοποίησή μου, όλοι σας, και μιλάω σοβαρά», πρόσθεσε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ταχυδακτυλουργός δημοσίευσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μια δήλωση, μέσω της οποίας απειλούσε πως θα απελευθερώσει τη δύναμη του μυαλού του για να αποτρέψει ένα πυρηνικό χτύπημα ενάντια της Σκωτίας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας.



«Αν καταφύγετε στη χρήση πυρηνικών όπλων, τα σχέδιά σας και οι πύραυλοί σας θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ! Θα χρησιμοποιήσω κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σας αποτρέψω από το να εξαπολύσετε μια πυρηνική επίθεση! Καλώ όλους τους υπέροχους, φιλειρηνικούς ανθρώπους του κόσμου να ενωθούν μαζί μου», είπε στην επιστολή.

«Απλώς αφιερώστε πέντε δευτερόλεπτα από την ημέρα σας για να οραματιστείτε ένα ακτινοβόλο, ενεργητικό πεδίο δύναμης – σαν μια εκθαμβωτική, χρυσή ασπίδα στον ουρανό – που θα στείλει πίσω όποιες πυρηνικές κεφαλές επιχειρήσει να εξαπολύσει ο Πούτιν», εξήγησε σε όσους θέλουν να τον βοηθήσουν.



Αναφερόμενος αποκλειστικά στον Πούτιν πλέον είπε:

«Εκτός από την αξιοποίηση της τεράστιας ενέργειας των συνδεδεμένων μας μυαλών, υπάρχουν επίσης δυνάμεις πολύ πιο μεγάλες απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και είμαι βέβαιος πως θα επέμβουν για να εμποδίσουν την εκκίνηση ενός πυρηνικού πολέμου. Παρακολουθούν, περιμένουν και θα σας σταματήσουν».

Στη συνέχεια είπε πως αν τελικά ο Ρώσος πρόεδρος προχωρήσει σε πυρηνικό πόλεμο, αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο θα είναι οι Ρώσοι και πρόσθεσε πως οι υπολογιστές, τα συστήματα πλοήγησης και οι πύραυλοί τους δεν θα λειτουργούν.

«Έχετε προειδοποιηθεί», ολοκλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ