Έδωσαν σφηνάκι βότκας σε ένα μωρό και τους συνέλαβαν

Ευτυχώς το βίντεο έγινε viral και οι Αρχές έσπευσαν στον χώρο που έλαβε χώρα το περιστατικό.

Article featured image
Article featured image


Ένα ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθη για κακοποίηση παιδιού μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο που δείχνει τη γυναίκα να δίνει ένα σφηνάκι βότκα στο μωρό της.

«Λήφθηκαν μέτρα για την προστασία των εμπλεκομένων και ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κακοποίηση παιδιού αργότερα την ίδια μέρα», είπαν αστυνομικοί στο SWNS για το περιστατικό που συνέβη τον Ιούνιο στο Ντόβερ, πόλη στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βρετανίας

Στο βίντεο που έγινε viral στο Facebook, φαίνεται μια γυναίκα που πιστεύεται πως είναι η μητέρα του παιδιού, να κάθετε στο πάτωμα και να έχει δίπλα της ένα μπουκάλι που μοιάζει να είναι βότκα, απέναντί της κάθεται ένα μωρό, ενώ από πάνω τους περιφέρεται ένα άντρας χωρίς μπλούζα.

Η γυναίκα στη συνέχεια παίρνει ένα καπάκι, το γεμίζει με υγρό από το μπουκάλι που είχε δίπλα της και το δίνει στο μωρό γέρνοντας πίσω το κεφαλάκι του για να το καταπιεί.



Ευτυχώς, το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πήγε στο ακίνητο μετά από αναφορές για αναστάτωση και συνέλαβε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το SWNS όμως, στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση και το παιδί είναι πάλι στα χέρια τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ