Youtuber χάρισε ένα ολόκληρο νησί σε έναν από τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές του

Κάλεσε 100 από αυτούς να λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό γεμάτο δοκιμασίες.

Article featured image
Article featured image


Ο γνωστός YouTuber MrBeast ξεπέρασε τον εαυτό του για άλλη μια φορά, αφού έφτασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο Youtube και αποφάσισε να το γιορτάσει με μια σειρά από δοκιμασίες, με τον νικητή να παίρνει στο τέλος ένα… ολόκληρο ιδιωτικό νησί.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε την Πέμπτη και μέχρι σήμερα μετρά περισσότερες από 37 εκατομμύρια προβολές, συμμετείχαν 100 συνδρομητές του Youtuber οι οποίοι διαγωνίστηκαν για να διεκδικήσουν το νησί στο οποίο λάμβαναν χώρα οι δοκιμασίες.

Στην πρώτη δοκιμασία κλήθηκαν να ανάψουν φωτιά χρησιμοποιώντας 2 πέτρες και οι πρώτοι 50 που θα τα κατάφερναν περνούσαν στην επόμενη φάση, η οποία αποτελείτο από ένα παιχνίδι σαν εκείνο με την κούκλα στο «Squid Game».

Μόλις 20 άτομα κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη δεύτερη δοκιμασία και ενώ πίστευαν πως όλοι τους θα συνεχίσουν, μια ανατροπή από τον δημιουργό του βίντεο ήρθε για να τους σοκάρει. Ο MrBeast έβαλε την παλαιότερη subscriber να διαλέξει 10 άτομα, από τα 20 που είχαν φτάσει μέχρι εκείνη τη φάση, για να αποχωρήσουν.

Αμέσως μετά, οι εναπομείναντες, ανέβηκαν σε ένα πειρατικό πλοίο και κλήθηκαν να σταθούν πάνω σε σανίδες οι οποίες βρίσκονταν πάνω από τη θάλασσα με τους πέντε από αυτούς να καταλήγουν μέσα σε αυτήν.

Για την τελευταία δοκιμασία, ο Youtuber έκρυψε την πλακέτα των 100 εκατομμυρίων συνδρομητών του κάπου στο νησί, θαμμένη στην άμμο, με τον πρώτο από τους πέντε διαγωνιζόμενους που θα την έβρισκε, να κέρδιζε ολόκληρο το νησί.

Τελικά μια κοπέλα βρήκε την πλακέτα και ο MrBeast την κράτησε στα χέρια του ευχαριστώντας τους συνδρομητές του, που τον υποστηρίζουν τα τελευταία 10 χρόνια.


Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ