Θεούλης YouTuber έφτιαξε κινητό ενυδρείο για να βγάλει βόλτα τα ψάρια του

Κυκλοφορούσε στους δρόμους της Ταϊπέι με τα τρία κατοικίδια ψάρια του και τα βλέμματα του κόσμου τα λένε όλα.

Article featured image
Article featured image


Το θέμα με τα ψάρια ως κατοικίδια είναι ότι δεν μπορείς, ούτε και χρειάζεται πραγματικά να τα βγάζεις βόλτες, όπως για παράδειγμα με τις γάτες και σκύλους. Εκτός βέβαια και αν έχεις ένα από αυτά τα κινητά ενυδρεία ψαριών.

Όλα ξεκίνησαν με μια σειρά αναρτήσεων στην ομάδα «Open Society» του Facebook όπου μέλη της ισχυρίστηκαν ότι εντόπισαν έναν άνδρα να έχει βγάλει βόλτα τα ψάρια του στους δρόμους της Ταϊπέι, χρησιμοποιώντας κάτι που έμοιαζε με ενυδρείο ψαριών πάνω σε τροχούς.

Μερικές από τις φωτογραφίες έγιναν viral και οι χρήστες του Διαδικτύου άρχισαν να σχολιάζουν τον άντρα που έσπρωχνε το ενυδρείο ψαριών. Τελικά αποδείχτηκε πως αυτός ο άνδρας είναι ένας δημοφιλής Ταϊβανέζος DIY YouTuber που ονομάζεται Χουάνγκ Ξιατζόι, γνωστός και ως «Τζέρι».

mobile-fish-tank2_city.jpg



Στις 23 Απριλίου, ο Τζέρι κυκλοφόρησε ένα βίντεο που παρουσίαζε την εφεύρεσή του, αποκαλώντας την ως μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις του μέχρι σήμερα.

Παρόλο που το βίντεο του Χουάνγκ δεν συνοδεύεται από αγγλικούς υπότιτλους που εξηγούν τη δουλειά του, βλέπουμε ότι συγκόλλησε ένα μεταλλικό σασί ως στήριγμα σε σφραγισμένο ακρυλικό σωλήνα, το έβαλε σε τροχούς και πρόσθεσε μια λαβή για ώθηση.

Ο ακρυλικός σωλήνας είναι το ενυδρείο ψαριών και συνοδεύεται από σύστημα φιλτραρίσματος που λειτουργεί με μπαταρία, αντλία αέρα για οξυγόνο, καθώς και σύστημα φωτισμού.

Ο Χουάνγκ Ξιατζόι τοποθέτησε μέσα στη συσκευή τρία ψάρια. Οι θαυμαστές του επαίνεσαν την επινοητικότητα του και προσεύχονταν ένα τέτοιο ενυδρείο ψαριών να βγει στην αγορά μια μέρα, ούτως ώστε να μπορούν να πάνε και τα δικά τους ψάρια για βόλτα.



Με πληροφορίες από huffpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ