Νόμιζε πως ο λόγος που κοιμόταν τόσο πολύ ήταν τα hangover αλλά τελικά είχε καρκίνο

Η Μόλι ένιωθε πόνο στο στομάχι κάθε φορά που έπινε ποτό και τα πρωινά ήταν εξαντλημένη.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Kennedy News

Μια 21χρονη φοιτήτρια επισκέφθηκε τον γιατρό της όταν άρχισε να πιστεύει πως τα συμπτώματα που είχε εμφανίσει δεν σχετίζονταν με τις εξόδους και τα hangover της.

Η Μόλι Χαντ από το Τσέσμαν του Μπάκιγχαμσιρ, της Μεγάλης Βρετανίας, από τον περασμένο Οκτώβριο ένιωθε πόνο στο στομάχι κάθε φορά που έπινε ποτό και τα πρωινά ήταν εξαντλημένη. Νόμιζε ότι έφταιγε το πρόγραμμά της, αφού το πρωί ξυπνούσε και πήγαινε στο πανεπιστήμιο για να παρακολουθήσει τα μαθήματά της και το βράδυ διασκέδαζε στα κλαμπ μέχρι πρωίας.

«Μερικές φορές νόμιζα ότι ήταν hangover… Θεωρούσα πως ωθούσα τον εαυτό μου στα άκρα», είπε η νεαρή στη The Sun.

Βλέποντας ότι ταλαιπωρείται ξεκίνησε να μειώνει τις βραδινές εξόδους της και την κατανάλωση αλκοόλ. Άρχισε να πηγαίνει επίσης λιγότερες φορές στα μαθήματά της για να μπορεί να ξεκουράζεται.

@mollyhunt146 Always get ur lumpies checked !! Only you know ur body best xx #fyp #hodgkinslymphoma #cancer #symptoms #foryoupage ♬ sonido original - Esteve <3



Παρόλα αυτά, τα συμπτώματα όχι μόνο δεν υποχώρησαν, αλλά επιδεινώθηκαν, ειδικά το αίσθημα της εξάντλησης.

«Ακόμα κι αν πήγαινα για ύπνο στις 10 το βράδυ, μερικές φορές θα ξυπνούσα στη 13:00, γιατί ήμουν εξαντλημένη. Φοβόμουν ακόμα και να βγω μόνη μου για λίγο χωρίς την παρέα μου ή τον φίλο μου Χάρι, γιατί η κούραση με χτυπούσε από το πουθενά», σημείωσε η 21χρονη.

Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων, η Μόλι παρατήρησε έναν όγκο μεγέθους δύο σταφυλιών στην κλείδα της. Τότε, πήγε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να την υποβάλλουν σε μία σειρά από εξετάσεις.

Ένα μήνα αργότερα έμαθε τα άσχημα νέα. «Γύρισα από τη δουλειά τη Δευτέρα, είχα περάσει μια από τις καλύτερες μέρες στην εργασία μου, μέχρι που είδα τον μπαμπά μου, ο οποίος μου ζήτησε να πάω μαζί του στο σαλόνι, όπου μάς περίμενε ο Χάρι, για να μου πουν κάτι».



Εκεί, έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και συγκεκριμένα από λέμφωμα Hodgkin, μία εκ των δύο βασικών μορφών καρκίνου στους λεμφαδένες. «Θυμάμαι ότι έκλαιγα ανεξέλεγκτα, ήταν σαν να ούρλιαζα. Σίγουρα ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αρχικά σκέφτηκα “Θα πεθάνω; Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου για πάντα;”», είπε χαρακτηριστικά.

Η 21χρονη εμφάνισε όγκο και στο στήθος, όμως πλέον ο καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση, λόγω των χημειοθεραπειών. Συνεχίζει ωστόσο να δίνει μάχη για να νικήσει τη νόσο, καθώς ακόμα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί ξανά σε χημειοθεραπείες, ενώ μέσω του GoFundMe προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, για να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα.



«Μετράω συνεχώς τη θερμοκρασία, την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα οξυγόνου μου. Ζω έναν εφιάλτη», αναφέρει για τη ζωή της, όμως σημειώνει ότι θα συνεχίσει να παλεύει.

Η νεαρή διατηρεί επίσης έναν λογαριασμό στο TikTok, στον οποίο δημοσιεύει ενημερωτικά βίντεο σχετικά με το λέμφωμα Hodgkin και αποσπάσματα από την καθημερινότητά της.


Με πληροφορίες από huffpost.gr, the sun

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ