Μετά από 6 χρόνια σχέσης ανακάλυψαν (τυχαία) πως είναι βιολογικά αδέρφια

«Πάντα μας έλεγαν πως μοιάζουμε, αλλά ποτέ δεν δίναμε σημασία».

Article featured image
Article featured image


Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η οποία εξιστόρησε πώς ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος της σύντροφος, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια, είναι… ο βιολογικός της αδελφός.

Η 30χρονη είπε στην ανάρτησή της πως νιώθει πολύ περίεργα τώρα που έμαθε πως ο 32χρονος σύντροφός της είναι ο βιολογικό της αδερφός. Ένα από τα κοινά που είχαν όταν άρχισαν να γνωρίζονται ήταν το γεγονός πως ήταν και οι δύο υιοθετημένοι.

«Ευτυχώς είχαμε καλές οικογένειες. Δεν γυρίζαμε από το ένα ορφανοτροφείο στο άλλο», είπε, τονίζοντας πως «η σχέση μας ήταν και είναι εκπληκτική. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο που να με κάνει να νιώσω τέτοια έλξη και οικειότητα τόσο εύκολα. Τώρα όμως ξέρω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι αδελφός μου».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, από τη στιγμή που είναι μαζί για τόσο μεγάλο διάστημα, έχουν ολοκληρώσει την σχέση τους, έχουν γιορτάσει μαζί και έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου. Ευτυχώς, όπως ξεκαθάρισε η 30χρονη, η απόκτηση παιδιών δεν βρισκόταν στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο για εκείνα.


Πώς έμαθε ότι ο σύντροφός της είναι και αδελφός της

Το ζευγάρι ανακάλυψε τη συγγένειά του όταν αποφάσισαν να κάνουν ένα τεστ DNA για να δουν την καταγωγή τους. Χρησιμοποίησαν το κιτ συλλογής DNA και ένα μήνα αργότερα περίμεναν κατενθουσιασμένοι τα αποτελέσματα. Η 30χρονη έλαβε τα αποτελέσματα και πριν προλάβει να δει την καταγωγή της διαπίστωσε πως ο σύντροφός της στην πραγματικότητα είναι και αδερφός της.

«Ήμουν συγκλονισμένη. Πάντα μας έλεγαν πως μοιάζουμε πολύ ή ότι εκείνος είναι η “ανδρική εκδοχή” μου, αλλά ποτέ δεν δίναμε σημασία και γελούσαμε. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και νιώθω τρομαγμένη. Αγαπώ ακόμα το αγόρι/αδελφό μου και είμαστε μαζί εδώ και 6 χρόνια. Έχουμε ένα σπίτι και μια άνετη ζωή μαζί. Ελπίζω να είναι λάθος το τεστ», γράφει η γυναίκα.

Όσον αφορά τον 32χρονο, όταν του το είπε η αδερφή/σύντροφός του προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος, όπως λέει η ίδια.

Στην ανάρτησή της διευκρίνισε επίσης πως θα κάνουν κι άλλο τεστ για να να είναι σίγουροι αν το προηγούμενο ήταν λάθος και στα σχόλια όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ