«Το ‘χαμε πατήσει, το ‘χαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε;»

Πιλότος έγινε viral λόγω της (πρωτότυπης) ανακοίνωσης που έβγαλε κατά τη διάρκεια καθυστερημένης πτήσης από Σαντορίνη προς Αθήνα.

Article featured image
Article featured image


Οι εκφωνήσεις των πιλότων συνήθως περνούν απαρατήρητες στους επιβάτες, είτε επειδή κανείς δεν καταλαβαίνει τι λένε, είτε επειδή δεν δίνουν και πολύ σημασία.

Ένας πιλότος όμως, σε πτήση από τη Σαντορίνη προς την Αθήνα, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των επιβατών του αεροσκάφους του, αφού ο τρόπος με τον οποίο έβγαλε ανακοίνωσή του θύμιζε κατά κάποιον τρόπο «ηχητικό μήνυμα στην ομαδική», όπως λένε και στα σχόλια του σχετικού viral βίντεο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις αναρτήσεις στα ΜΚΔ, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε, ο πιλότος έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση...



«Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή, περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το ‘χαμε πατήσει, το ‘χαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Τέλος πάντων, αυτά για να ξέρετε τι έγινε».

Στα σχόλια του viral βίντεο πολλοί σχολίασαν ότι έχουν ταξιδέψει ξανά με αυτόν τον πιλότο και προφανώς τούς έμεινε αξέχαστος.

«Έτυχα τον ίδιο από Θεσσαλονίκη προς Μύκονο. Εμάς μας είπε: “Ε καλά νταξ’ καλύτερη προσγείωση δεν έχετε ξαναζήσει”», έγραψε ένας χρήστης.

«Είχα τον ίδιο πιλότο στην πτήση από Αθήνα για Σαντορίνη και έλεγε “το χούμε πατήσει το εργαλείο”», έγραψε ένας άλλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ