Επιβάτης θέλει να κατέβει από εν πτήσει αεροπλάνο και κλωτσά με μανία το παράθυρο

Ο επιβάτης άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα μετά την απογείωση, επιμένοντας να επιστρέψει.

Article featured image
Article featured image


Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται ένας επιβάτης να κλωτσάει το παράθυρο ενός αεροπλάνου, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Πακιστάν προς το Ντουμπάι.

Στο βίντεο, το προσωπικό φαίνεται επίσης, να προσπαθεί να ηρεμήσει τον επιβάτη που χτυπούσε και κλωτσούσε τα καθίσματα, προκαλώντας θόρυβο και αναστάτωση στους άλλους επιβάτες.

Η αστυνομία συνέλαβε εν τέλει και απέλασε τον επιβάτη, κατά την άφιξη τής πτήσης PK-283 τής Pakistan International Airlines στο Ντουμπάι από την Πεσαβάρ, την περασμένη Τετάρτη.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιβάτης άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα μετά την απογείωση και επέμενε να επιστρέψει στο Πακιστάν. Αλλά το αεροπλάνο είχε ήδη απογειωθεί και ο ίδιος γινόταν όλο και πιο ανήσυχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Κάποια στιγμή μάλιστα, άρχισε να προσεύχεται ξαπλωμένος μπρούμυτα στον διαχωριστικό διάδρομο, προκαλώντας τα περίεργα βλέμματα των άλλων επιβατών.

Αφού έγινε πιο επιθετικός, ο πιλότος επικοινώνησε με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας του Ντουμπάι για να παραδώσει τον επιβάτη στις αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ