Keeping up with the Targashians

Οι Kardashians επισκέφθηκαν το Westeros και δεν αστιεύονται.

Article featured image
Article featured image


Η σειρά prequel του «Game of Thrones», το «House of the Dragon» του HBO, έχει σαρώσει από την ημέρα που κυκλοφόρησε και όπως δείχνουν τα στατιστικά, το κοινό του ολοένα και αυξάνεται με κάθε επεισόδιο.

Σε συνεργασία με τον παρουσιαστή βραδινού σόου Τζέιμς Κόρντεν, η Κιμ Καρντάσιαν, η μητέρα της και μια από της αδερφές της εκμεταλλεύτηκαν τη δημοτικότητα της σειράς για να διαφημίσουν τη 2η σεζόν του δικό τους σόου.

Δημιούργησαν μια 5λεπτη παρωδία εν ονόματι «The Targashians» και πρόσφεραν πολλές δώσεις γέλιου σε όσους την παρακολούθησαν. Το Targashians αποτελεί λογοπαίγνιο μεταξύ του επιθέτου των Kardashians και του επιθέτου της οικογένειας που πρωταγωνιστεί στο «House of the Dragon», τους Targaryen.

Στην εναρκτήρια σκηνή βλέπουμε μια συγκέντρωση του βασιλιά Keith Targashian (Κόρντεν) που εξηγεί στο συμβούλιο, ότι σκοπεύει να συγχωρήσει τον Grayson Lannister, ο οποίος έχει προκαλέσει προβλήματα στην οικογένειά του. Η Κιμ Καρντάσιαν ξαφνικά μπαίνει της πόρτας κρατώντας το κεφάλι του Lannister, αφού τον έχει αποκεφαλίσει.

Οι δυο τους προχωρούν σε διαμάχη για το ποιος πρέπει δικαιούται να είναι στο θρόνο, με τον Keith να εκφράζει την απογοήτευσή του για την ανυπακοή της και την επιθυμία να έχει το στέμμα για τον εαυτό της. Σε μια προσπάθεια να ζητήσει συγγνώμη από τον αδερφό της, η 41χρονη προσφέρει στον Keith ένα smoothie το οποίο, όπως υποπτεύεται σωστά ο βασιλιάς, είναι γεμάτο με δηλητήριο. Μέσα στο θυμό του ο Keith φωνάζει για τη μητέρα του, οπότε και εμφανίζεται η Κρις Τζένερ ως «Momager of Dragons» και εξηγεί τη δραματική οικογενειακή τους κατάσταση.

Αφού η ένταση μεταξύ του βασιλιά και της αδερφής του κορυφώνεται, τελικά συμφιλιώνονται και συμφωνούν να μοιραστούν τον θρόνο, ώσπου εμφανίζεται η Κάιλι Τζένερ, κόβει το κεφάλι του αδερφού της με ένα γιγάντιο τσεκούρι και λέει: «Υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς εδώ, ο βασιλιάς Κάιλι...».

.
Δείτε τη viral παρωδία:



Με πληροφορίες από protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ