Τι «παίζει» τον Οκτώβριο στο Netflix;

Πολύ καλά τα νέα για τους λάτρεις των ταινιών και σειρών τρόμου.

Article featured image
Article featured image


Κάθε Οκτώβριο οι κινηματογραφικές αίθουσες και οι τηλεοράσεις δεν χάνουν ευκαιρία να γιορτάσουν το Χαλογουίν, προβάλλοντας καινούργιους και παλιούς τίτλους horror. Έτσι και στο Netflix, μεταξύ των παιδικών, των ντοκιμαντέρ και τον stand-up που θα προσθέσει στην γκαλερί του τον Οκτώβριο, θα προβάλλει επίσης και καινούργιες ταινίες και σειρές που θέλουν να μάς τρομάξουν.


Ακολουθούν τα τρέιλερ και οι επίσημες περιλήψεις όσων θα δούμε:


Mr. Harrigan's Phone (5 Οκτ.) - Ταινία



Όταν ο Craig, ένα νεαρό αγόρι που ζει σε μια μικρή πόλη γίνεται φίλος με τον κύριο Harrigan, έναν ηλικιωμένο, απομονωμένο δισεκατομμυριούχο, οι δυο τους δημιουργούν έναν απίθανο δεσμό λόγω της αγάπης τους για τα βιβλία και το διάβασμα. Όταν ο κύριος Harrigan δυστυχώς πεθαίνει, ο Craig ανακαλύπτει ότι δεν έχουν χαθεί τα πάντα και βρίσκεται, παραδόξως, σε θέση να επικοινωνήσει με τον φίλο του από τον τάφο μέσω ενός iPhone, σε αυτήν την ιστορία ενηλικίωσης με θέμα το υπερφυσικό που δείχνει ότι ορισμένες σχέσεις δεν χάνονται ποτέ.

Βασισμένο στο διήγημα του Stephen King, «Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν».


The Midnight Club / Η Λέσχη του Μεσονυχτίου (7 Οκτ.) - Νέα Σειρά



Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994 καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Πρόκειται για μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ» και «Midnight Mass».


Luckiest Girl Alive / Το πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο - (7 Οκτ.) - Ταινία



Η ταινία «Το πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο» εστιάζει στην Άνι ΦαΝέλι, μια Νεοϋορκέζα με κοφτερή γλώσσα που φαίνεται να τα έχει όλα: μια περιζήτητη θέση σε περιοδικό μόδας, αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα και έναν μελλοντικό ονειρεμένο γάμο στο Ναντάκετ. Όταν, όμως, ο σκηνοθέτης ενός ντοκιμαντέρ που ερευνά εγκλήματα την προσκαλεί να δώσει τη δική της οπτική για τα σοκαριστικά γεγονότα που συνέβησαν, όταν ήταν έφηβη στο διάσημο σχολείο Μπρέντλεϊ, η Άνι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκοτεινή αλήθεια που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή που έχει χτίσει.


Derry Girls - Season 3 / Τα Κορίτσια του Ντέρι (7 Οκτ.) - Σειρά



Τα «Κορίτσια του Ντέρι» είναι και πάλι εδώ, καθώς η ειλικρινής, οικογενειακή κωμωδία της Λίσα ΜακΓκι επιστρέφει για τρίτη σεζόν. Ενώ η Βόρεια Ιρλανδία ωριμάζει, αυτή η ανόητη παρέα έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Στο μεταξύ, υπάρχει ελπίδα πως οι Ταραχές μπορεί τελικά να λάβουν τέλος.


The Watcher (13 Οκτ.) - Ταινία



Ο Ντιν και η Νόρα Μπράνοκ μόλις αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους στο ειδυλλιακό προάστιο του Γουέστφιλντ, Νιου Τζέρσεϊ, αλλά αφού έδωσαν όλες τις οικονομίες τους για να κλείσουν τη συμφωνία, σύντομα συνειδητοποιούν ότι η γειτονιά δεν είναι και τόσο φιλόξενη. Υπάρχει μια τρελή ηλικιωμένη ονόματι Περλ και ο αδερφός της, Τζάσπερ, ο οποίος μπαίνει κρυφά στο σπίτι των Μπράνοκ και κρύβεται στον ανελκυστήρα τροφίμων. Υπάρχει η Κάρεν, η μεσίτρια και παλιά γνωστή της Νόρας, που τους κάνει να νιώθουν ανεπιθύμητους, και οι αδιάκριτοι γείτονες Μιτς και Μο, που δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν τα όρια της ιδιοκτησίας. Η ψυχρή υποδοχή τους μετατρέπεται γρήγορα σε ζωντανό εφιάλτη, όταν αρχίζουν να εμφανίζονται απειλητικά γράμματα από κάποιον που συστήνεται ως ο «Παρατηρητής», τρομοκρατώντας τους Μπράνοκ μέχρι τα όριά τους, καθώς τα σκοτεινά μυστικά της γειτονιάς βγαίνουν στη φόρα. Από την αληθινή ιστορία του διαβόητου σπιτιού «Watcher» στο Νιου Τζέρσεϊ.


The Curse of Bridge Hοllow / Η Κατάρα του Μπριτζ Χόλοου (14 Οκτ.) - Ταινία



Ένας πατέρας και η έφηβη κόρη του αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την πόλη τους, όταν ένα αρχαίο και σκανταλιάρικο πνεύμα κάνει τα διακοσμητικά για το Χάλοουιν να ζωντανέψουν και να προκαλέσουν χάος.


The School of Good and Evil / Το Σχολείο του Καλού και του Κακού (19 Οκτ.) - Ταινία



Στο χωριό Γκαβάλντον, δύο αταίριαστες και ταυτόχρονα κολλητές φίλες, η Σόφι (Σοφία Αν Καρούζο) και η Άγκαθα (Σοφία Γουάιλι), μοιράζονται τον πιο απίθανο δεσμό. Η Σόφι, μια χρυσομαλλούσα ράφτρα, ονειρεύεται να ξεφύγει από τη βαρετή ζωή της και να γίνει πριγκίπισσα, ενώ η Άγκαθα, με την κακόγουστη αισθητική της και την αντισυμβατική μητέρα της, έχει τα φόντα μιας πραγματικής μάγισσας.

Μια νύχτα κάτω από ένα κατακόκκινο φεγγάρι, μια ισχυρή δύναμη τις παρασύρει στο Σχολείο του Καλού και του Κακού – εκεί όπου ξεκινούν οι αληθινές ιστορίες κάθε μεγάλου παραμυθιού. Ωστόσο, κάτι δεν πάει καλά από την αρχή: η Σόφι πηγαίνει στο Σχολείο του Κακού, το οποίο διευθύνει η λαμπερή και οξύθυμη Κυρία Λέσο (Σαρλίζ Θερόν) και η Άγκαθα στο Σχολείο του Καλού, υπό την επίβλεψη της ευχάριστης και ευγενικής καθηγήτριας Ντάβι (Κέρι Ουάσινγκτον). Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά δύσκολη η προσαρμογή στα μαθήματα με τα παιδιά της Κακιάς Μάγισσας (Φρέια Παρκς), τον Κάπτεν Χουκ (Ερλ Κέιβ) και τον ορμητικό γιο του Βασιλιά Αρθούρου (Τζέιμι Φλάτερς), σύμφωνα με τον Διευθυντή (Λόρενς Φίσμπερν), μόνο το φιλί της αληθινής αγάπης μπορεί να αλλάξει τους κανόνες και να στείλει τα κορίτσια στο σχολείο και το πεπρωμένο που τους αρμόζει.

Όταν όμως μια σκοτεινή και επικίνδυνη φιγούρα (Κιτ Γιανγκ) που συνδέεται μυστηριωδώς με τη Σόφι επανεμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει εντελώς το σχολείο και τον κόσμο πέρα από αυτό, ο μόνος τρόπος για ένα αίσιο τέλος είναι να επιβιώσουν πρώτα από το παραμύθι στην πραγματική τους ζωή.

Βασισμένο στην επική παγκόσμια σειρά μπεστ σέλερ του Σομάν Τσεϊνάνι και σε σκηνοθεσία του Πολ Φιγκ.


Barbarians 2 / Βάρβαροι (21 Οκτ.) - Σειρά



Έναν χρόνο μετά τη Μάχη του Βάρος, τα ρωμαϊκά στρατεύματα έχουν επιστρέψει στη Γερμανία, πιο δυνατά από ποτέ, και ο Άρι έρχεται αντιμέτωπος με το ρωμαϊκό παρελθόν του για άλλη μια φορά. Ο αδελφός του έχει προσχωρήσει στη ρωμαϊκή πλευρά προκειμένου να τιμωρήσει τον Άρι για την προδοσία του στη Ρώμη. Ενώ η Τουσνέλντα και ο Άρι συμμαχούν για να ενώσουν τις φυλές εναντίον της Ρώμης, ο Φόλκβιν προκαλεί δυσοίωνα τους θεούς.


Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities / Το Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (25 Οκτ.) - Νέα Σειρά



Στο Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, ο αναγνωρισμένος βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και δημιουργός, διευθυντής παραγωγής και showrunner Γκιγιέρμο ντελ Τόρο επιμελήθηκε μια συλλογή από αλλόκοτες και μοναδικές ιστορίες που έχουν σκοπό να ανατρέψουν τις παραδοσιακές μας αντιλήψεις για τον τρόμο. Από μακάβριες και μαγικές, γκοθ και αποτροπιαστικές ή κλασικά ανατριχιαστικές, αυτές τις οκτώ καλαίσθητες και δυσοίωνες ιστορίες (δύο εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του ντελ Τόρο) ζωντανεύει μια ομάδα σεναριογράφων και σκηνοθετών που επέλεξε προσωπικά ο ντελ Τόρο.


Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:


1 Οκτωβρίου

Blade

2 Οκτωβρίου

Forever Queens (Season 1)

3 Οκτωβρίου

Chip and Potato (Season 4)

4 Οκτωβρίου

Hasan Minhaj: The King’s Jester (2022)

5 Οκτωβρίου

Nailed It! (Season 7)


Bling Empire (Season 3)

High Water (Season 1)

Jumping from High Places

Mr. Harrigan’s Phone

The Fight for Justice: Paolo Guerrero (Season 1)

The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave

Togo

6 Οκτωβρίου

Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake

The Joys and Sorrows of Young Yuguo

7 Οκτωβρίου

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes

Derry Girls (Season 3)

Doll House

Glitch (Season 1)

Kev Adams: The Real Me

Luckiest Girl Alive

Man on Pause (Season 1)

Oddballs (Season 1)

Old People

The Midnight Club (Season 1)

The Mole (Season 1)

The Redeem Team

TIGER & BUNNY 2

8 Οκτωβρίου

Bad Guys (Season 1)

10 Οκτωβρίου

Spirit Rangers

11 Οκτωβρίου

DEAW#13 Udom Taephanich Stand Up Comedy Show

Iliza Shlesinger: Hot Forever

Island of the Sea Wolves

Someone Borrowed

The Cage (Season 1)

12 Οκτωβρίου

Belascoarán, PI (Season 1)

Blackout

Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition (Season 1)

Wild Croc Territory (Season 1)

13 Οκτωβρίου

Dead End: Paranormal Park (Season 2)

exception (Season 1)

Sue Perkins: Perfectly Legal (Season 1)

The Playlist (Season 1)

The Sinner (Season 4 – Percy)

The Watcher (Μίνι Σειρά)

14 Οκτωβρίου

Black Butterflies (Season 1)

Everything Calls for Salvation (Season 1)

Holy Family (Season 1)

Mismatched (Season 2)

Soole

Take 1 (Season 1)

The Curse of Bridge Hollow

18 Οκτωβρίου

Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy

LiSA Another Great Day

Somebody Feed Phil (Season 6)

Unsolved Mysteries (Volume 3)

19 Οκτωβρίου

Notre-Dame (Μίνι Σειρά)

The Green Glove Gang (Season 1)

The School for Good and Evil

Love is Blind (Νέα Επεισόδια)

21 Οκτωβρίου

28 Days Haunted (Season 1)

20th Century Girl (Season 1)

Barbarians (Season 2)

Descendant

From Scratch (Season 1)

High: Confessions of an Ibiza Drug Mule (Season 1)

ONI: Thunder God’s Tale

LOL Surprise! Winter Fashion Show

23 Οκτωβρίου

Franco Escamilla: Eavesdropping

24 Οκτωβρίου

The Chalk Line

25 Οκτωβρίου

Fortune Feimster: Good Fortune

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (Season 1)

26 Οκτωβρίου

Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn

Robbing Mussolini

The Good Nurse

27 Οκτωβρίου

Beyond the Universe

Dubai Bling (Season 1)

Daniel Spellbound (Season 1)

Family Reunion (Part 5)

Romantic Killer (Season 1)

28 Οκτωβρίου

All Quiet on the Western Front / Im Westen nichts Neues (2022)

Big Mouth (Season 6)

Drink Masters (Season 1)

I AM A STALKER (Season 1)

Wendell & Wild

If Only (Season 1)


Με πληροφορίες από unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ