Πώς μοιάζει η απόλυτη ελευθερία για έναν πρωταθλητή downhill;

Για τον Ανδρέα, η απόλυτη ελευθερία βρίσκεται στο να κάνει αυτό που αγαπά χωρίς περιορισμούς αλλά πάντοτε με ασφάλεια.

Article featured image
Article featured image


Εκ πρώτης όψεως, μπορεί ένας αθλητής downhill να σου φαίνεται λίγο απερίσκεπτος -γιατί πώς αλλιώς ένας λογικός άνθρωπος θα επέλεγε να κατεβεί βουνοπλαγιές με ένα ποδήλατο, θα σκεφτόσουν- όταν όμως γνωρίσεις τον Ανδρέα Θεοδώρου, καταλαβαίνεις πόση σκέψη και μελέτη υπάρχουν πίσω από κάθε διαδρομή που επιλέγει ένας αθλητής.

Ο 5Χ πρωταθλητής Downhill Κύπρου, σίγουρα δεν είναι τυχαία πρωταθλητής και σίγουρα δεν θα τον χαρακτήριζες απερίσκεπτο. Για τον Ανδρέα, η απόλυτη ελευθερία βρίσκεται στο να κάνει αυτό που αγαπά χωρίς περιορισμούς αλλά πάντοτε με ασφάλεια. Στη φύση νιώθει ελεύθερος και με το ποδήλατό του μπορεί να ξεπερνά τα όριά του σε κάθε προπόνηση. Τον συναντήσαμε στο Τρόοδος, όπου καταλάβαμε πώς είναι να νιώθεις ξεγνοιασιά και ελευθερία μέσα στη φύση και μάς μίλησε για τη διαδικασία της κάθε του προπόνησης.



Για κάθε αθλητή Downhill είναι πολύ σημαντικό να μην έχει κανένα επιπλέον βάρος πάνω του κατά την κατάβαση, έτσι οτιδήποτε που μπορεί να ελαφρύνει το σακίδιό τους είναι πάντα καλοδεχούμενο. Ο Ανδρέας μάς εξήγησε ότι είναι σημαντικό ένας αθλητής κατά την προπόνησή του να είναι σε επαφή με την ομάδα του σε περίπτωση ατυχήματος και -φυσικά- να υπάρχει κάλυψη εκεί όπου βρίσκεται ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον. Mε τη νέα υπηρεσία ΟneNumber με eSim από τη Cyta όλα αυτά είναι εφικτά, καθώς όπως μας εξηγεί, μπορεί να έχει όλες του τις επαφές στο smartwatch του, έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει ανά πάσα στιγμή αν χρειαστεί. Επιπλέον, έχει μαζί και τους χάρτες των διαδρομών του σε περίπτωση που χαθεί ή βγει από τη διαδρομή του.

Η νέα υπηρεσία είναι ιδανική για ανθρώπους που επιθυμούν την ελευθέρια να μένουν συνέχεια σε επαφή αλλά βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση και δεν είναι εφικτό να έχουν μαζί συνέχεια το κινητό τους. Μέσω του smartwatch τους μπορούν να κάνουν κλήσεις, να δέχονται και να απαντούν σε μηνύματα, να βλέπουν τα emails τους, να έχουν ανά πάσα στιγμή τα στατιστικά της προπόνησής τους και μεταξύ άλλων λειτουργιών να στείλουν σήμα σε περίπτωση που βρεθούν σε κίνδυνο. Eίναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες Προγραμμάτων Συμβολαίου RED, FREEDOM, BLACK και Classic, ενώ για το Apple Watch η υπηρεσία OneNumber ενεργοποιείται αυτόματα με τη μέθοδο «On device activation» η οποία ακολουθείται στη συσκευή για την ενεργοποίηση της eSIM.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ