Ο Κόνορ Μασέκο αποβλήθηκε από ποδοσφαιρικό αγώνα επειδή ούρησε σε φράχτη

Ο τερματοφύλακας ένιωσε το «κάλεσμα της φύσης» και αποφάσισε να «ανακουφιστεί».

Article featured image
Article featured image


Ο τερματοφύλακας της «Blackfield & Langley», Κόνορ Μασέκο, αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου προκριματικού γύρου του «FA Cup», στην Αγγλία, επειδή ούρησε σε φράχτη.

Ο Μασέκο, είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα στο 76ο λεπτό στο ματς της ομάδας του με την «Shepton Mallet», το οποίο έληξε 0-0.

Όταν η μπάλα βρήκε άουτ, ο Μασέκο ένιωσε την ανάγκη να ουρήσει και αποφάσισε να «ανακουφιστεί» κοντά σε έναν φράχτη. Όμως, τον είδαν οι αντίπαλοι και το είπαν στον διαιτητή.

«Χρειαζόταν να πάει στην τουαλέτα, οπότε πήγε σε φράχτη και οι παίκτες τους άρχισαν να φωνάζουν στον διαιτητή “τι κάνει;”. Ο διαιτητής τον πλησίασε και αποφάσισε να τον αποβάλει», περιέγραψε ο προπονητής της «Blackfield & Langley», Κόνορ ΜακΚάρθι, μιλώντας στο BBC.

«Προστάτευσε τον εαυτό του. Ήταν μέσα στον φράχτη. Μερικές φορές, όταν πρέπει να πας, πρέπει να πας», συμπλήρωσε. «Έμεινα έκπληκτος, είμαστε όλοι αρκετά σοκαρισμένοι με την απόφαση», πρόσθεσε αναφερόμενος στην αποβολή του τερματοφύλακα.

Πάντως και οι δύο ομάδες το διασκέδασαν, ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα. «Έπειτα από μία ασυνήθιστη κόκκινη κάρτα στο πρώτο ματς (πιθανότατα μια πρωτιά), αναζητάμε για χορηγό του ματς για τον επαναληπτικό. Υδραυλικοί ή εταιρείες με φορητές τουαλέτες, εκμεταλλευτείτε το», έγραψε στο Twitter η «Shepton Mallet».



«Τα λέμε την Τρίτη, ας ελπίσουμε να κάνουμε πολλές στάσεις για τουαλέτα καθ’ οδόν», ανέφερε μεταξύ άλλων η «Blackfield & Langley».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ