Με σκόνη στην ατμόσφαιρα μάς υποδέχεται το 2023

Τι καιρό θα μάς κάνει τις πρώτες ημέρες της χρονιάς.

Article featured image
Article featured image


Μέτριο έως ισχυρό ανατολικό/βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή μας.


Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές υψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, αρχικά εντάσεως 3-4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά στα 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν παροδικά στα προσήνεμα παράλια τα 7 μποφόρ το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-5 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Τη Δευτέρα το βράδυ
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αρχικά αραιή σκόνη, η οποία θα αυξηθεί προοδευτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, αρχικά εντάσεως 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά στα 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στα προσήνεμα παράλια τα 6 μποφόρ το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-5 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη το βράδυ
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τετάρτη
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-5 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τετάρτη το βράδυ
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.


Πηγή: Kitasweather

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ