Διαγωνισμός: Διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ρώτα με όταν ξυπνήσω»

Η CITY σάς δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Ρώτα με όταν ξυπνήσω».

Article featured image
Article featured image

Πού, Πότε και Ώρα

Λευκωσία

Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ

κάθε Σάββατο στις 20:30 (εξαιρείται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου)

κάθε Κυριακή στις 18:00

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:30

Μέχρι τις 12/2/23


Πληροφορίες/Κρατήσεις

τηλ. 22864330


Πώς θα διεκδικήσετε τις προσκλήσεις:

Πιο κάτω ακολουθεί μία φόρμα στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να υποβάλετε τη συμμετοχή σας.Μέχρι πότε ισχύει ο διαγωνισμός;

Μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στις 5/2/23

Με ποιο τρόπο θα μάθετε αν έχετε κερδίσει;

Θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές στις 6/2/23Επιστρέφει για 8 τελευταίες παραστάσεις η παραγωγή των Δράσεων του προγράμματος «Νέ@ σε έρημο νησί» του Θεάτρου Αποθήκες Ρώτα με όταν ξυπνήσω του Χαράλαμπου Γιάννου σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου.

Το έργο του Χαράλαμπου Γιάννου γράφτηκε μετά από ανάθεση του ΘΟΚ στον καταξιωμένο Κύπριο συγγραφέα κι εξελίχθηκε μέσα από δημιουργική συνεργασία με τη σκηνοθέτρια, τους καλλιτεχνικούς επιμελητές και μια ομάδα εφήβων. Πρόκειται για ένα υλικό που φωτίζει τον εφηβικό ψυχισμό, φέρνοντας στην επιφάνεια τις αγωνίες, τα αδιέξοδα και τα όνειρα των νέων ανθρώπων.

Η Αλεξία Παπαλαζάρου, που σκηνοθετεί το έργο, με την ευαίσθητη και ρεαλιστική ματιά της και μαζί με μία ομάδα νέων ταλαντούχων συνεργατών, ξεδιπλώνει με γρήγορο ρυθμό, ένταση και χιούμορ το ανήσυχο σύμπαν που κουβαλούν οι εφηβικές ψυχές.


Λίγα λόγια για το έργο

Φίλοι και γονείς γιορτάζουν τα δέκατα πέμπτα γενέθλια της Ουρανίας. Για την ίδια, όμως, δεν αποτελούν γιορτή. Αντιμέτωπη με ένα δικό της πρόβλημα παραιτείται από την επαφή με τον κόσμο γύρω της κι όλοι αναζητούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Στο κέντρο της ιστορίας του έργου βρίσκεται η Ουρανία και κοντά της ένας κύκλος ενηλίκων και εφήβων: δύο γονείς που ανησυχούν για εκείνην, ένας αδιάφορος αδελφός, η φίλη της, Μπι, που πασχίζει να διαλευκάνει το μυστήριο, ένα ωραιοπαθές αγόρι κι ένας «χορός» συνομηλίκων που την παρακολουθεί και σχολιάζει τις πράξεις της. Η φιλία, ο έρωτας, η σεξουαλικότητα, η αναζήτηση του πραγματικού εαυτού, τα μυστικά κι οι αλήθειες είναι κάποιες από τις θεματικές που αντηχούν στον κόσμο του έργου.


Πληροφορίες

Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 | www.thoc.org.cy


Υπερτιτλισμένες παραστάσεις

Λευκωσία: Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 (αγγλικά και τουρκικά) & Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 (ελληνικά)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ