Ντελιβεράς έκρινε σωστό να αναζητήσει τον παραλήπτη παραγγελίας εντός αγωνιστικού χώρου

Άνετος και με την παραγγελία ανά χείρας, μπήκε στο παρκέ, ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Μια ομολογουμένως αναπάντεχη παρουσία έκανε την εμφάνισή της σε αγώνα κολεγιακού μπάσκετ. Γιατί εντάξει, ένας ντελιβεράς να περιφέρεται στο παρκέ ψάχνοντας τον παραλήπτη παραγγελίας, το λες και κάπως ακραίο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου αγώνα μπάσκετ για την Atlantic 10 του NCAA, μεταξύ της Duquesne και της Loyola Chicago, εμφανίστηκε εντός αγωνιστικού χώρου άνδρας που κρατούσε μια τσάντα γνωστής εταιρείας ντελίβερι.

Μπήκε στο παρκέ, ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη. Όχι σε κάποιο time out ή στο ημίχρονο. Άνετος!

Στα χέρια κρατούσε και ένα ποτήρι αναψυκτικού πασίγνωστης αλυσίδας fast food.

Ο διαιτητής που ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «εισβολέα», προσπάθησε να τον απομακρύνει από το παρκέ, με χειρονομίες. Μετά ομολόγησε πως αυτό ήταν κάτι που δεν του είχε ξανασυμβεί στην καριέρα του.

Ο άνδρας με τη σακούλα και το αναψυκτικό στο χέρι επέστρεψε λίγο αργότερα στο παρκέ, ενώ φαινόταν να προσπαθεί να βρει κάποιον -που ξεκάθαρα δεν έβρισκε. Αυτήν τη φορά οι διαιτητές κάλεσαν time out, για να λήξει το δικό τους «δράμα» και αυτό του ντελιβερά.



Σύμφωνα με αναφορές, επρόκειτο για ντελιβερά, ο οποίος δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τον άνθρωπο που έκανε την παραγγελία. Ο εντοπισμός τού παραλήπτη, η παράδοση και η ολοκλήρωση της συναλλαγής παρουσιάστηκε στα matrix του γηπέδου, με τους φαν που ήταν στις εξέδρες να πανηγυρίζουν, σαν να είχε μπει buzzer beater. Προφανώς οι παίκτες γελούσαν ασταμάτητα.

Εκπρόσωπος των γηπεδούχων είπε στην εφημερίδα Pittsburgh Tribune-Review πως δεν αποκλείεται να επρόκειτο για φάρσα, με τον υποτιθέμενο ντελιβερά να είχε από «πίσω» του συνεργείο που κατέγραφε τη στιγμή -ώστε να ανέβει στα social media. Εντούτοις, ακόμα δεν έχουν βρεθεί σχετικές αποδείξεις.


Με πληροφορίες από news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ