Σεξομολογήσεις #600: Spanking μέχρι τελικής πτώσεως

Έζησε μια νύχτα που, όπως ο ίδιος λέει, συνίστατο από αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα (κυριολεκτικά). Η Τipster (τού) υπενθυμίζει (τις) βασικές «οδηγίες επιβίωσης».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου Tipster μου. Η δική μου ιστορία μπορώ να πω ότι είναι κάπως τραγελαφική, γι’ αυτό και αποφάσισα να την εξομολογηθώ εδώ που δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω και δεν θα γίνει και τίποτα. Είμαι single και γενικά ψάχνομαι. Παίζω με διάφορες κοπέλες μέσω apps και γουστάρω τη φάση «σεξ χωρίς δεσμεύσεις». Πριν μερικούς μήνες μιλούσα με μία κοπέλα και έπειτα από 1 εβδομάδα κλείσαμε ραντεβού να γνωριστούμε σε ένα γνωστό bar της πρωτεύουσας. Ωραία παρουσία, σέξι, με μεγάλα προσόντα. Ό,τι ήθελα για να περάσω το βράδυ. Στο τρίτο ποτό προτείνει μου να πάμε στο δωμάτιό της που ήταν εκεί κοντά. Επειδή μένει σε χωριό, αρκετά έξω από τη Λευκωσία, ενοικίασε Airbnb για τη νύχτα. Να μην σου τα πολυλογώ, εννοείται πως επήαμεν τζαι άρκεψεν η φάση σχεδόν που το ασανσέρ. Η πελλή δεν εκόλωνεν πουθενά. Εγώ έγινα turbo, δεν έβλεπα μπροστά μου. Καταλήγουμε στο δωμάτιο και ζητά μου να κάτσω στο stool που είχε μπροστά που το κρεβάτι, δένει μου τα μάτια, δένει μου και τα χέρια. Ως τζείνη την ώρα εγώ ένιωθα πως έκαμνα το όνειρό μου πραγματικότητα, να παίξω σε ταινία πορνό. Τζαι κατά μία έννοια τούτο έγινεν, αλλά με αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα. Δένει με χειροπόδαρα που λαλείς, ανοίγει το πουκάμισο, κατεβάζει παντελόνι κ.λπ. και αρχίζει παιχνίδι με εμένα γυμνό. Στα 5 λεπτά ξεκινά μικρά χαστούκια, ερωτικά, σέξι. Ώσπου, Tipster μου, άρκεψεν να με δέρνει άγρια. Έπιασεν ένα πράμα leather τζαι άρκεψεν να μου δια που πάνω. Εγώ να πονώ, να της φωνάζω να σταματήσει, αλλά χαπάρι. Ετράβαν μου τα μαλλιά μου, έγλειφέν με τζαι έδερνέ με. Μιλούμεν για άγρια πράματα. Ακόμα έχω τα σημάδια πάνω στο σώμα μου. Για να το κλείσω, σε κάποια φάση που τον πόνο πρέπει να εφίρτυκα και ώσπου να ξυπνήσω η κυρία είχεν φύει τζαι ευτυχώς είχε μου βγάλει τα σχοινιά από τα χέρια. Όταν επροσπάθησα να μιλήσω μαζί της ξανά, εν υπήρχε το προφίλ της ούτε το τηλέφωνο που μου είχε δώσει. Η αλήθεια θεωρώ πως φτηνά την εγλύτωσα, αλλά έτσι πράμα εν το εύχομαι ούτε στον χειρότερό μου εχθρό.



Τώρα εγώ πώς να το σχολιάσω όλο αυτό; Ήθελές τα κι έπαθές τα θα πω. Είπαμε τα date apps είναι ένας από τους (πιο) δημοφιλείς τρόπους γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούμε να τηρούμε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας. Και δεν λέω που πήγες από το πρώτο βράδυ στο δωμάτιο μιας άγνωστης, λέω που δέχτηκες να σε δέσει χωρίς να σκεφτείς πως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε κακό. Από την άλλη θα μου πεις, τι να σκεφτείς την ώρα που μιλά το πάθος και η κα$%λα, αλλά καλώς ή κακώς, οφείλεις να σκεφτείς αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα σενάρια. Κατά τα άλλα δες το ως μία εμπειρία που έληξε (σχετικά) αναίμακτα και φρόντισε την επόμενη φορά να μην αφήνεις να κάνει κουμάντο μόνο το κάτω κεφάλι.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ