Κυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί μετά από καβγά για το... φαγητό

Αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Article featured image
Article featured image

Αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Εύβοια. Μια γυναίκα επιτέθηκε στον σύζυγό της με σπαθί, μετά από καυγά που είχαν για το… φαγητό. Συγκεκριμένα, με αφορμή τα παράπονα του άνδρα για το φαγητό που είχε μαγειρέψει η 35χρονη σύζυγός του, εκείνη βγήκε εκτός εαυτού, άρπαξε ένα σπαθί– κειμήλιο που ήταν στον τοίχο του σπιτιού και άρχισε να τον καταδιώκει μέσα στο σπίτι τους στην Κάρυστο για να τον σκοτώσει.

Επενέβη ωστόσο, ο γιος του και κράτησε τη μητριά του, σπρώχνοντας την στην άκρη και κατάφερε στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του. Στη μία τα μεσάνυχτα γύρισε με τον πατέρα του στο σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη να κρατά έναν μπαλτά.

Φοβούμενοι από την εικόνα αυτή έφυγαν ξανά από το σπίτι και τις πρώτες πρωινές ώρες κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, καθώς ανησυχούσαν για το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρίσκονταν στο σπίτι.

Με τη βοήθεια μιας οικογενειακής φίλης που κράτησε απασχολημένη την 35χρονη, οι αστυνομικοί που έφτασαν, μπήκαν στο σπίτι, την αφόπλισαν και της πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και διέταξε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ