Οδηγός σχολικού έσωσε 7χρονο μαθητή που είχε καταπιεί νόμισμα [ΒΙΝΤΕΟ]

«Είναι η ηρωίδα μου».

Article featured image
Article featured image

Οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Ντάλας των ΗΠΑ έσωσε ένα 7χρονο αγόρι που κατάπιε ένα κέρμα και κόντεψε να πνιγεί.

Ο Πρέστον, το επώνυμο του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, γελούσε με τους φίλους του λίγες στιγμές πριν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου τον δείξει να βάζει κάτι στο στόμα του.

Λίγο μετά, ο μαθητής του Seagoville North Elementary School έτρεξε προς την οδηγό του λεωφορείου, Raquel Radford Baker.

«Φαινόταν να είναι άρρωστος, σαν να επρόκειτο να κάνει εμετό», δήλωσε η Baker. «Άνοιξα την πόρτα και του είπα: "Προχώρα να κάνεις εμετό"».

Λίγο αργότερα, όμως, η οδηγός κατάλαβε ότι ο μικρός δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ο ίδιος τής αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα νόμισμα στον λαιμό του. Τότε, η Baker ανέλαβε αμέσως δράση, άρπαξε τον Πρέστον και τού έκανε την λαβή Χάιμλιν καθώς έτρεχε στο πεζοδρόμιο με τον 7χρονο.



«Δεν μπορεί να πεθάνει στην αγκαλιά μου, πρέπει να του σώσω τη ζωή», θυμάται να σκέφτεται, σύμφωνα με τη New York Post .

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τις κρίσιμες στιγμές ενώ η οδηγός εκτελούσε την τεχνική διάσωσης έξω από το σχολείο.

Την Πέμπτη, ο Πρέστον, η μητέρα του και η Baker είχαν μια συνάντηση, όπου η δακρυσμένη μητέρα του ευχαρίστησε την Baker που έσωσε τον γιο της.

«Είναι η ηρωίδα μου, μού έσωσε τη ζωή, είναι ένας άγγελος», δήλωσε το 7χρονο αγόρι για τη γυναίκα που του έκανε τη σωτήρια λαβή.

preston.jpg

Με πληροφορίες από iefimerida.gr, New York Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ