Βότκα, ντόνατς και… σκληρή δουλειά, η Vera Wang αποκάλυψε το «μυστικό της νεότητoς»

Η 74χρονη σχεδιάστρια μόδας μίλησε για το «“αντίδοτο” στη γήρανση».

Article featured image
Article featured image


Η Vera Wang φαίνεται πως έχει ανακαλύψει το μυστικό ώστε να δείχνει νέα, αν και η ίδια είναι 74 ετών.

Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως δεν στερεί από τον εαυτό της ένα γρήγορο-πρόχειρο γεύμα ή ένα κοκτέιλ βότκας. Σε δηλώσεις που έκανε η Vera Wang στο γκαλά DKMS στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης, αποκάλυψε πως «τρώω McDonald's, οπωσδήποτε».




Αμέσως μετά, εξήγησε ότι συνηθίζει να παραγγέλνει McDonald's κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. «Μετά θα το αλλάξω», είπε ως προς την εν λόγω συνήθεια. Συμπλήρωσε επίσης, πως τα McDonald's δεν είναι η μόνη «ένοχη» απόλαυσή της ως προς το φαγητό, καθώς η Vera Wang αποκάλυψε ότι λατρεύει και τα ντόνατς.



«Μου αρέσει το ντόνατ γεμάτο κρέμα, επικαλυμμένο με ζάχαρη», είπε η ίδια και πρόσθεσε πως προτιμάει τα ντόντατς με κρέμα βανίλιας. Είπε επίσης πως «μου αρέσει και το ροζ με sprinkles».



Η Vera Wang είπε επίσης πως διατηρείται νέα χάρη στη σκληρή δουλειά. «Δούλεψα πραγματικά πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι η δουλειά σε κρατάει νέο και σε ερεθίζει», τόνισε η ίδια. Πρόσθεσε παράλληλα ότι «συνεχίζω να δουλεύω πολλές ώρες. Έχω μεγαλώσει δύο κόρες. Νομίζω ότι το να είσαι απασχολημένος είναι το καλύτερο “αντίδοτο” στη γήρανση και προσφέρει καλή υγεία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ