Η Κύπρος αγκαλιάζει το πρώτο της συνέδριο σε Coaching & Mentoring

Σε ποιους απευθύνεται και ποιο είναι το πρόγραμμα.

Article featured image
Article featured image


Το συνέδριο διοργανώνεται από το European Mentoring and Coaching Council (EMCC) Κύπρου την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. στο Royal Hall στη Λευκωσία.


Το 1ο Συνέδριο Coaching & Mentoring στην Κύπρο

Το συνέδριο αποσκοπεί στο να προβάλει το σημαντικό ρόλο του Coaching και του Mentoring στην ανάπτυξη των στελεχών, των ομάδων και των επιχειρήσεων με στόχο την ευημερία τους αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα. Επιπλέον, θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων, γνώσεων, πρακτικών και καινοτόμων ιδεών μεταξύ των επαγγελματιών στους τομείς του Coaching and Mentoring.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Ανώτατα Στελέχη Επιχειρήσεων, Στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Στελέχη Επιχειρήσεων, Επαγγελματίες HR, Επιχειρηματίες, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Παρόχους Υπηρεσιών και Εκπαίδευσης, Coaches, Mentors, και άτομα που έχουν ενδιαφέρον για τους τομείς του Coaching και του Mentoring.


Ομιλητές και Πρόγραμμα

Tο συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από το εξωτερικό με εκτενή εμπειρία σε Coaching και Mentoring. Οι ομιλητές, οι θεματικές ενότητες και το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του EMCC Cyprus https://emcccyprus.org/2023-conference


Εισιτήρια

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας μέσα από την ιστοσελίδα του EMCC Cyprus. Προσφέρονται εταιρικά πακέτα συμμετοχών.

coaching-mentroing-dt-2023_city.jpgΓενικές πληροφορίες: To European Mentoring and Coaching Council (EMCC) Κύπρου είναι ένα από τα 26 συνδεδεμένα μέλη του EMCC Global το οποίο έχει πέραν των 10.000 μελών με παρουσία σε 85 χώρες. Η σύνδεση μας με το EMCC Global προσθέτει μια Κυπριακή παρουσία σε διεθνές επίπεδο στους τομείς του Mentoring, Coaching, και Supervision. Ταυτόχρονα, δημιουργεί δέσμευση από μέρους μας να ακολουθούμε διεθνή πρότυπα και αξίες στην προσφορά υπηρεσιών στους πελάτες μας. Όραμα μας είναι η ανάπτυξη και η προαγωγή του επαγγέλματος στη χώρα μας αναδεικνύοντας τα οφέλη που μπορεί να έχει σε άτομα και ομάδες λειτουργώντας πάντοτε μέσα στο πλαίσιο ενός διεθνούς κώδικα ηθικής και δεοντολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ