Ιταλίδα πήγε τους 40χρονους γιους της στα δικαστήρια γιατί δεν έφευγαν από το σπίτι

Παρ’ ότι είχαν και οι δύο δουλειά, δεν έλεγαν να φύγουν από το σπίτι και δεν συνεισέφεραν και στα έξοδα ή τις δουλειές του σπιτιού.

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα από την Παβία της Ιταλίας κατάφερε να μηνύσει επιτυχώς τους σαραντάρηδες γιους της και να τους εκδιώξει από το σπίτι με το επιχείρημα ότι την εκμεταλλεύονταν για χρόνια για να ζουν κάτω από τη στέγη της.

Η 75χρονη μητέρα έπεισε το δικαστήριο ότι οι άνδρες, ηλικίας 40 και 42 ετών, την εκμεταλλεύονταν για να συνεχίσουν να ζουν στο σπίτι της οικογένειας, παρά τις εκκλήσεις της να αποκτήσουν τα δικά τους σπίτια και να φροντίσουν πλήρως τον εαυτό τους, αφού και οι δύο έχουν δουλειά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας La Provincia Pavese.

Η μητέρα ήταν επίσης ενοχλημένη που οι γιοι της δεν συνεισέφεραν στα έξοδα του σπιτιού ή στις δουλειές, ανέφερε η εφημερίδα. Έτσι τους οδήγησε στο δικαστήριο, με αποκορύφωμα μια δικαστή της Παβίας, τη Simona Caterbi, να συμπάσχει με την κατάστασή της και να εκδώσει διάταγμα έξωσης εναντίον των ανδρών.

Η δικαστής Σιμόνα Κατέρμπι έκανε δεκτή την αγωγή της και έδωσε στους γιους διορία μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου να εγκαταλείψουν το μητρικό σπίτι.


Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, Guardian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ