Φιλαράκι, «υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς»

Ο Ματ Λε Μπλανκ και η Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρέτησαν το φιλαράκι τους, Μάθιου Πέρι, με δύο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις.

Article featured image
Article featured image

Οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι, από τα Φιλαράκια, είχαν κάνει μία κοινή δήλωση όπου έλεγαν το πόσο συντετριμμένοι ήταν για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ωστόσο, είχαν πει ότι δεν ήταν έτοιμοι ακόμα να μιλήσουν και θα το έκαναν εν καιρώ.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτήν τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο», είχαν αναφέρει.

ififj.png



Δύο εβδομάδες μετά την κοινή τους δήλωση, πρώτος μίλησε χθες ο Ματ Λε Μπλανκ και ακολούθησε δεύτερη η Κόρτνεϊ Κοξ.


Ο τηλεοπτικός Τζόι, Ματ Λε Μπλανκ, από τα Φιλαράκια ανάρτησε ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετώντας τον Μάθιου Πέρι, που πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

«Με βαριά καρδιά σου λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου.

Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελώ όταν θα σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ», έγραψε για τον Μάθιου Πέρι ο Ματ Λε Μπλανκ.

«Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. (Σου στέλνω) πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς», έγραψε περαιτέρω ο Ματ Λε Μπλανκ, στην πρώτη ανάρτησή του από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι αναρτώντας φωτογραφίες τους από το παρελθόν.



Η Κόρτνεϊ Κοξ, η τηλεοπτική του φίλη και σύζυγος από τα Φιλαράκια, ανάρτησε και αυτή το δικό της αντίο.

«Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς. Προς το παρόν, αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου», είπε η Κόρτνεϊ Κοξ και ανάρτησε την κλασική σκηνή από το Λονδίνο, που κάνουν σεξ για πρώτη φορά.

«Για να σας δώσω μια μικρή ιδέα, ο Τσάντλερ και η Μόνικα έπρεπε να περάσουν μια νύχτα στο Λονδίνο. Αλλά μετά την αντίδραση του κοινού, αυτό έγινε η αρχή της ιστορίας του έρωτά τους. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα να πω. Έκανε συχνά τέτοια. Ήταν αστείος και ευγενικός».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ