Με την «Τηλλυρκώτισσα» έκανε είσοδο στο turquoise χαλί η Antigoni

Μας πρόλαβε ο Μακρόν.

Article featured image
Article featured image

Με κυπριακό άρωμα έκανε την εμφάνισή της στο turquoise carpet χθες η εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Η Antigoni, όπως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι από τις συμμετέχουσες χώρες, εμφανίστηκε την ώρα που η μπάντα, η οποία είχε αναλάβει τη μουσική υπόκρουση, έπαιζε την «Τηλλυρκώτισσα».

Η ίδια, μάλιστα, χόρεψε στον ρυθμό, παρέα με τις χορεύτριες που θα τη συνοδεύσουν στη σκηνή, αλλά και με τη μητέρα της.


@esc70_wien 👉👀🇦🇹@Antigoni from Cyprus 🇨🇾at the Opening Ceremony of @Eurovision Song Contest 2026 LIVE in Vienna❤️‍🔥 #UnitedByMusic #Eurovision #Vienna #ESC70 #Cyprus ♬ sonido original - UnitedByMusic❤️‍🔥Eurovision



Δείτε ολόκληρο το βίντεο:



Η κάμερα του ilovestyle και η απεσταλμένη της σελίδας στη Βιέννη, Έλενα Τσικκά, ήταν εκεί και απέσπασε δηλώσεις από τη φετινή μας εκπρόσωπο.

«Είναι πάρα πολύ όμορφο και τώρα που μπαίνουμε στην επόμενη εβδομάδα, θέλω να θυμάμαι να το ζήσω και να μην το χάσω, γιατί θα περάσει πολύ γρήγορα. Θέλω να κάνω την Κύπρο περήφανη», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ανέσυρε το κινητό τουρίστριας από λίμνη, αλλά ζήτησε αντάλλαγμα

Article featured image

Γιατί οι βιβλιοθήκες της Φινλανδίας σφύζουν από ζωή

Article featured image

Στην Ιρλανδία ζητούν την αποποινικοποίηση κατοχής όλων των ναρκωτικών για προσωπική χρήση