H INSAVIOR, η γυναικεία εφαρμογή που σώζει ζωές, διοργανώνει την πρώτη της εκδήλωση

Μια εκδήλωση απευθυνόμενη μόνο σε γυναίκες, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

Article featured image
Article featured image

Η INSAVIOR (@insaviorapp) διοργανώνει την πρώτη της εκδήλωση το Σάββατο 25/11, Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Μια εκδήλωση, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της, προς τιμήν όλων των γυναικών – «αυτών που έφυγαν, αυτών που έμειναν, για σένα, για μένα, για ΕΜΑΣ!»

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι πέρα από τη διεύρυνση και ενίσχυση της κοινότητάς μας, να τιμήσουμε και να προσφέρουμε στις γυναίκες, μέσα από μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα, διαδραστική, αλλά και καινοτόμα εκδήλωση για τα δεδομένα της Κύπρου μας», αναφέρουν περαιτέρω.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και είναι ΔΩΡΕΑΝ, κατόπιν προκράτησης θέσης μέχρι τη Δευτέρα 20/11 προς διευκόλυνση της διεξαγωγής των πολλαπλών όμορφων δράσεων που ετοιμάζονται. [Σε περίπτωση ακύρωσης, ενημερώστε εγκαίρως με μήνυμα στο 99 555 063].

399740267_1399532517668628_94597569550172214_n.jpg



Πότε:
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, από τις 14:30 μέχρι τις 20:30.

Τοποθεσία: Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας (Φανερωμένης 62, Λάρνακα 6025).

Όποια γυναίκα ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εκδήλωση, μπορεί να συμπληρώσει τη διαδικτυακή φόρμα συμμετοχής, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.


INSAVIOR, μια εφαρμογή που σώζει ζωές (κυριολεκτικά)


Η εφαρμογή INSAVIOR (Instant Savior/Άμεσος Σωτήρας) είναι μια δωρεάν εφαρμογή αποκλειστικά για γυναίκες, φτιαγμένη από γυναίκες, όπου η δικτύωση και η αμεσότητα μέσω της κοινότητάς της σε κρίσιμες στιγμές, μπορεί να σώσει ζωές.

Η INSAVIOR παρέχει ένα κουμπί SOS με 2 επίπεδα επικινδυνότητας. Το SOS Υψίστης Σημασίας, όπου μια γυναίκα που βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπορεί πολύ εύκολα να το πατήσει χρησιμοποιώντας το widget και να λάβει άμεση βοήθεια από τις γυναίκες της INSAVIOR που βρίσκονται σε κοντινή ακτίνα από κοντά της, εφόσον θα λάβουν τη ζωντανή τοποθεσία της (με χάρτη και πλοήγηση). Παράλληλα, θα σταλεί μήνυμα και στις επαφές έκτακτης ανάγκης που η ίδια όρισε, με την τοποθεσία της (με χάρτη και πλοήγηση) για να μπορούν να ειδοποιήσουν την αστυνομία εκ μέρους της.

Παράλληλα, η INSAVIOR παρέχει και το SOS Μέτριας Σημασίας, όπου, αν μια γυναίκα νιώθει ανασφάλεια, φοβάται ή απλώς δεν νιώθει καλά, μπορεί να αναρτήσει μια δημοσίευση σε αυτό το πεδίο και οι γυναίκες της εφαρμογής που βρίσκονται κοντά της θα λάβουν ειδοποίηση μαζί και την τοποθεσία της (με χάρτη και πλοήγηση) ούτως ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της μέσω της δημοσίευσής της και να μεταβούν άμεσα κοντά της και να την βοηθήσουν.

Επιπρόσθετα, η INSAVIOR παρέχει βίντεο αυτοάμυνας από ένα διακεκριμένο αθλητή και προπονητή για τη σωματική ενδυνάμωση και ασφάλεια της κάθε INSAVIOR, ενημερωτικά άρθρα προς αφύπνιση και ενημέρωση, όπως και ενθαρρυντικά αποφθέγματα για ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησής της και τέλος, σελίδα κοινότητας όπου η κάθε INSAVIOR μπορεί ελεύθερα να μοιραστεί τις σκέψεις της, τους προβληματισμούς της, τις συμβουλές της ή ακόμα και τη δική της ιστορία με τα άλλα μέλη της εφαρμογής.

Όσες περισσότερες γυναίκες έχουν την εφαρμογή INSAVIOR τόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε όλες μας. Έτσι λειτουργεί!

93CE21B3-8408-4231-9F6E-1F61536A0811.jpeg

BEB6412B-820E-4C32-8F09-C728D39F2E3E.jpeg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ