Πίθηκος σκότωσε 10χρονο αγόρι στην Ινδία με φρικτό τρόπο

Το αγόρι και οι φίλοι του δέχθηκαν επίθεση από μια «διαβόητη συμμορία πιθήκων» ενώ έπαιζαν.

Article featured image
Article featured image

Ένα 10χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο όταν πίθηκος τού επιτέθηκε και τού ξερίζωσε τα έντερα σε επίθεση που έγινε κοντά σε ναό στην Ινδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγόρι, το οποίο αναγνωρίστηκε ως ο Dipak Thakor, σκοτώθηκε όταν μια ομάδα πιθήκων επιτέθηκε στον ίδιο και τους φίλους του, ενώ έπαιζαν κοντά σε έναν ναό στο Salki, ένα μικρό χωριό στο δυτικό κρατίδιο Gujarat, την Τρίτη. Εν τέλει, μια μαϊμού κατάφερε με τα νύχια της να σκοτώσει τον 10χρονο.

Αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απεβίωσε πριν οι γιατροί προλάβουν να τον φροντίσουν.

«Το έντερο του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την επίθεση. Έσπευσε στο σπίτι του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του κατά την άφιξή του», είπε ένας αξιωματούχος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Ο αστυνομικός πρόσθεσε ότι αυτή ήταν η τρίτη επίθεση ομάδας πιθήκων μόνο αυτή την εβδομάδα. Δασικός υπάλληλος δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του προσπαθούν εδώ και καιρό να πιάσουν τα ζώα-δολοφόνους.

«Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα πιθήκων στο χωριό. Δύο από αυτούς έχουν πιαστεί. Γίνονται προσπάθειες για να εγκλωβιστεί άλλος ένας».

Οι πίθηκοι Langurs -σεμνοπίθηκες ή γκρίζοι λανγκούρες- δεν είναι συνήθως επιθετικοί, αν και οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι οι ομάδες που αποτελούνται μόνο από αρσενικά μπορεί να γίνουν επιθετικές.

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι δημιουργοί του «Stranger Things» ετοιμάζουν νέα ταινία

Article featured image

Κύκλωμα στο Βιετνάμ έκλεψε 400 γάτες για να γίνουν κρέας προς ανθρώπινη κατανάλωση

Article featured image

Εντοπίστηκε σπαθί του 11ου αιώνα σε ποταμό και ενδέχεται να συνδέεται με μεσαιωνικό πολεμιστή