Η πιο Παράδοξη Μαγική Περιπέτεια Ξεκινά στο Paradox Museum Limassol

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο!

Article featured image
Article featured image

Η πιο ανατρεπτική περίοδος του χρόνου ξεκινά με μια πρωτότυπη σειρά εκδηλώσεων στο Paradox Museum Limassol, φέρνοντας τη μαγεία της εορταστικής περιόδου στην καρδιά της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας

Ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο παζλ, που μαγεύει μικρούς και μεγάλους, ξεδιπλώνεται στο Paradox Museum Limassol. Η οικογένειά σας προσκαλείται σε μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις που θα φωτίσουν τις γιορτινές σας στιγμές. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη χαρά και εκπλήξεις.

COVER Banner Paradox mUseum LImassol.pngΕντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικά εργαστήρια έρχονται να δώσουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην περίοδο των εορτών.

Η παράδοξη μαγεία ξεκινά την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 11:00, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου και το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών, στην παράσταση «Οι Μπότες του Άγιου Βασίλη». Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για μια περιπέτεια όπου οι μπότες του παίρνουν ζωή! Ένα χαρούμενο θέαμα για όλη την οικογένεια, με πολλά γέλια και ανατροπές.

Paradox Museum_SantaClausBoots_Post.jpgΤην Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στις 11:00, μαζί με το Aphi Creative, δημιουργούμε τα πιο παράδοξα τρισδιάστατα δεντράκια σε ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι, που βασίζεται στο γνωστό «Το τρίγωνο Σιερπίνσκι» του γνωστού μαθηματικού. Το ίδιο εργαστήρι θα διεξαχθεί στις 26 Δεκεμβρίου, στις 15:00.

Paradox-Museum-Christmas-Tree-Craft-01.jpgΤο όμορφο παραμύθι συνεχίζεται την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 15:00. Η γνωστή μουσειολόγος Νάσια Κελεπέσιη, από το Theatroparty, θα ζωντανέψει με μια μαγική αφήγηση, το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι». Ένα παραμυθένιο ταξίδι με το πιο περιπετειώδες ποντικάκι, με διαδραστική αφήγηση που θα σας καθηλώσει.

Paradox-Museum-Christmas-Fairy-tale.jpgΤην Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 16:00, «Το σκανδαλιάρικο ξωτικό του Άγιου Βασίλη» έχει άλλα σχέδια για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς. Ελάτε να μάθουμε μαζί τι θα γίνει στο τέλος, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου, με το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών.

Paradox MUseum_SantaTrouble_Post_GR.jpgΕτοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο! Αναμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας αξέχαστες στιγμές γεμάτες χαρά και διασκέδαση στο Paradox Museum Limassol.

*To Paradox Museum Limassol θα παραμένει ανοιχτό καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι έμπνευσης και ανακάλυψης;
Paradox Museum Limassol

Μαρίνα Λεμεσού, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ

Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/

Facebook: Paradox Museum Limassol

Instagram: limassol.paraxomuseum

Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ