Πόσα στοιχίζει το εισιτήριο για να δεις από κοντά τον Ed Sheeran;

Όλες οι πληροφορίες για τις 2 μεγάλες συναυλίες του Βρετανού τραγουδιστή στη Μαρίνα Λάρνακας.

Article featured image
Article featured image


Ανακοινώθηκαν όλες οι πληροφορίες για τις 2 μεγάλες συναυλίες που θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο ο Ed Sheeran στο πλαίσιο της παγκόσμιάς του περιοδείας «MATHEMATICS TOUR '± ÷ x'».



Όπως ανακοινώθηκε, οι συναυλίες θα λάβουν χώρα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, στη Μαρίνα Λάρνακας.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδατου καλλιτέχνη και σύμφωνα με το ticketmaster οι τιμές είναι οι ακόλουθες:

Arena Standing: 115€

Terrace Standing: 145€

Grandstand Seated: 180€

ed-sheeran-kipros-2024-timi-isitirion_city.png




Όσο αφορά την υπόλοιπη περιοδεία, η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ασία ο Ed Sheeran ήταν το 2019, ενώ τη Μέση Ανατολή το 2017. Μετά τις εμφανίσεις του σε Ασία και Μέση Ανατολή, η περιοδεία θα μεταφερθεί στην Ευρώπη.

ed-sheeran-kipros-2024-timi-isitirion-2_city.png



Η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο Ed κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία σε μία μόνο ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φέτος, ο Sheeran κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το «- (Subtract)» και το «Autumn Variations», τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον Sheeran να συνεργάζεται με τον Aaron Dessner των The National στα δύο αυτά άλμπουμ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ