Πέντε γλυκύτατοι μπαμπάδες τραγουδούν ακαπέλα έχοντας αγκαλιά τα παιδάκια τους

Οι Dad Harmony είναι ότι πιο cute θα δεις σήμερα.

Article featured image
Article featured image


Πέντε Σουηδοί μπαμπάδες που τραγουδούν ποπ τραγούδια ακαπέλα ενώ φροντίζουν τα μικρά τους παιδιά έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα βίντεό τους να συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια προβολές.

Οι πέντε άντρες, όλοι στα 30 τους, κινηματογραφούν τις ερμηνείες τους ως το συγκρότημα «Dad Harmony» ενώ κάνουν παρέα με τα παιδιά τους στο σπίτι στη βόρεια πόλη Σκελεφτέα.

«Αυτή η ιστορία ξεκίνησε στο μπάτσελορ πάρτι μου, το καλοκαίρι του 2022», είπε σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πέτερ Βίντμαρκ, ένας 33χρονος που εργάζεται στις πωλήσεις. «Κάναμε παρέα και τραγουδούσαμε όπως κάνουμε συνήθως όταν κάνουμε παρέα... (και) ο αδερφός μου το γύρισε και το έβαλε στο TikTok με τους επτά ακολούθους του», είπε.



Το επόμενο πρωί οι μπαμπάδες ανακάλυψαν ότι το βίντεο είχε προβληθεί 40.000 φορές. Ο αριθμός είχε εκτοξευθεί στα 20 εκατομμύρια επισκέψεις παγκοσμίως μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Οι πέντε φίλοι αποφάσισαν να αρχίσουν να δημοσιεύουν τακτικά βίντεο, τραβηγμένα στις κουζίνες τους ή στους καναπέδες τους, κρατώντας συχνά τα μικρά παιδιά τους στην αγκαλιά τους.

Τραγουδώντας το ρεφρέν του κλασικού «Hallelujah» του Λέοναρντ Κοέν, φαίνεται ένας από τους μπαμπάδες να κρατά το μόλις μερικών εβδομάδων νεογέννητο παιδί του στην αγκαλιά του.



«Είναι χαλαρωτικό όταν τραγουδάμε», είπε ο Βίντμαρκ, εξηγώντας γιατί τα παιδιά είναι συνήθως τόσο ήρεμα στα βίντεο.


«Τυπικοί Σουηδοί»

«Είμαστε τυπικοί Σουηδοί», είπε ο αδερφός του Βίντμαρκ, Τόμας, ο οποίος είναι επίσης μέλος της ομάδας, προσθέτοντας ότι «δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο» για τους άνδρες στη Σουηδία να περνούν πολύ χρόνο με τα παιδιά τους. «Σχεδόν κάθε άντρας στη Σουηδία έχει συνηθίσει να παίρνει άδεια πατρότητας, επομένως δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς», πρόσθεσε. Καθένας από τους μπαμπάδες έχει δύο παιδιά.

Το ρεπερτόριο των Dad Harmony περιλαμβάνει επιτυχίες του Μάικλ Τζάκσον, των Beatles και δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Από τα τέλη Νοεμβρίου το συγκρότημα βρίσκεται σε μια περιοδεία διάρκειας ενός μήνα που διασχίζει τη Σουηδία για να κάνει ζωντανές εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο - αν και χωρίς τα παιδιά τους. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, επιστρέφουν στη Σκελεφτέα και συνεχίζουν να εργάζονται στις κανονικές τους δουλειές και να περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους.



«Μόλις έπεσα πάνω στο βίντεό τους στο Instagram και έμεινα γοητευμένη», είπε η Λουίζ Έλγκστρομ, μια 41χρονη θαυμάστρια που παρακολούθησε μια πρόσφατη παράσταση στην πόλη Νορκέπινγκ. Είπε ότι η επιτυχία τους έγκειται στο γεγονός ότι «αισθάνονται τόσο άνετα και επίσης εμπλέκουν τα παιδιά τους».

Οι μπαμπάδες ορκίζονται ότι η επιτυχία τους δεν θα τους πάρει τα μυαλά.
«Δεν πετάμε τηλεοράσεις από τα δωμάτια του ξενοδοχείου!», αστειεύτηκε το μέλος του συγκροτήματος, Σεμπάστιαν Άκεσον.

Αλλά το γκρουπ έχει μεγάλα όνειρα: ελπίζουν να πραγματοποιήσουν περιοδείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία και λένε ότι θα ήθελαν να τραγουδήσουν με τον Έλτον Τζον μια μέρα.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ