Παρουσιάστρια του BBC έκανε άσεμνη χειρονομία στον αέρα [BINTEO]

Όλα μέσα στη ζωή είναι.

Article featured image
Article featured image

Όλοι έχουμε τις ατυχείς στιγμές μας. Βέβαια, όταν είσαι στον αέρα, είσαι η κεντρική παρουσιάστρια του BBC και σε δουν όλοι να σηκώνεις το μεσαίο σου δάχτυλο, ίσως, η στιγμή γίνεται λίγο πιο άβολη. Όπως και να έχει, η Μαριάμ Μόσιρι ίσως δεν περνούσε και πολύ καλά χθες στη δουλειά της ή κάποιος την εκνεύρισε και αυτή αντέδρασε τοιουτοτρόπως – πολύ θερμά ομολογουμένως για Βρετανίδα.

Η άσεμνη χειρονομία έγινε στο ξεκίνημα του live δελτίου ειδήσεων των 12 το μεσημέρι (ώρα Λονδίνου) της Τετάρτης. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαριάμ Μόσιρι βρέθηκε εκτεθειμένη με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο αμέσως μετά τους τίτλους αρχής του δελτίου, αφού προφανώς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι είχε ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Μόσιρι φαίνεται να συνειδητοποιεί αμέσως τι έχει συμβεί, να αλλάζει τελείως την έκφραση του προσώπου της και να ξεκινά να διαβάζει μια είδηση για τον Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, παρακολουθείτε το BBC News», ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια, διατηρώντας την ψυχραιμία της. Το γεγονός πάντως ότι λίγες στιγμές αργότερα είπε «coronaverse» αντί για «coronavirus» αναφερόμενη στην πανδημία δείχνει ότι μπορεί να αισθανόταν περισσότερη νευρικότητα απ' όση έδειχνε, έχοντας συνειδητοποιήσει τι μπορεί να αντίκρισαν οι θεατές.Η χειρονομία της Μόσιρι σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με ορισμένους να επικρίνουν την παρουσιάστρια για έλλειψη επαγγελματισμού και άλλους να εκφράζουν την κατανόησή τους για τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παρουσιαστής του BBC προβαίνει σε άσεμνη κίνηση στον αέρα, αφού η εταιρεία αναγκάστηκε και στο παρελθόν να ζητήσει συγγνώμη όταν ο μετεωρολόγος Tomasz Schafernaker έκανε την ίδια αγενή χειρονομία.

bbjf.pngΠάντως, τον Σεπτέμβριο, η Μόσιρι απασχόλησε ξανά με την ξεκαρδιστική αυτοσχέδια απεικόνισή της μιας σπάνιας μπλε υπερπανσελήνου όταν η φωτογραφία του σεληνιακού γεγονότος δεν εμφανίστηκε στην οθόνη.

«Λυπάμαι πολύ, δεν έχω φωτογραφία να σας δείξω», είπε η Μόσιρι στους θεατές.

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια αυτοσχεδίασε, κρατώντας τα χέρια της ψηλά για να κάνει ένα σχήμα κύκλου - που σήμαινε πανσέληνος. Η Μόσιρι ανακοινώθηκε ως μέρος μιας νέας σύνθεσης κορυφαίων παρουσιαστών του καναλιού BBC News τον Φεβρουάριο.

bbcjf.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ