33χρονος καλλιτέχνης με τη μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο την χρησιμοποιεί (και) σαν πινέλο

Εξηγεί επίσης γιατί είναι «φιλική προς το περιβάλλον».

Article featured image
Article featured image


Ο Nick Stoeberl, ένας 33χρονος καλλιτέχνης από την Καλιφόρνια, κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τον άνδρα με τη μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο - και στην πραγματικότητα αποδεικνύεται «απίστευτα χρήσιμη» με ποικίλους τρόπους.

Ο Stoeberl κατέχει το ρεκόρ από το 2012. Η γλώσσα του, που έχει μάκρος περίπου 10 εκατοστόμετρα, είναι τόσο μακριά που χωράει πέντε ντόνατ δαχτυλίδια.

Λέει ότι δεν χρειάζεται καν χαρτοπετσέτα για να σκουπίσει το φαγητό από το πρόσωπό του. Επίσης, τον βοηθά να τρώει πιο αποτελεσματικά το παγωτό του και να γλείφει την πουτίγκα από τον πάτο του δοχείου της.

@guinnessworldrecords

Longest tongue (male) 👅 10.1 cm (3.97 in) - Nick Stoeberl 🇺🇸

♬ CALIFORNIAN DREAM - bittymacbeth



«Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που προσφέρει η γλώσσα μου είναι πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ χαρτοπετσέτα», είπε σε συνέντευξή του στο Guinness World Records. «Είναι φιλική προς το περιβάλλον».

Έχει επίσης αξιοποιήσει το μοναδικό του χαρακτηριστικό σε ένα ταλέντο - ο Stoeberl βάζει μια διαφανή μεμβράνη πάνω από τη γλώσσα του και τη βυθίζει σε διάφορα χρώμα για να σχεδιάσει.

«Χρησιμοποιώ τη γλώσσα μου για να δημιουργήσω… θα μπορούσατε να το ονομάσετε τέχνη φαντάζομαι», αποκάλυψε στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. «Τυλίγω τη γλώσσα μου σε μεμβράνη, τη βυθίζω σε ακρυλικό [μπογιά] και την εφαρμόζω σε έναν καμβά».



Από τότε που «στέφθηκε» ως κάτοχος της μακρύτερης γλώσσας στον κόσμο, πρωταγωνίστησε σε μια καμπάνια μόδας για την Diesel. Συμμετείχε ακόμη και σε ένα ιταλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που ονομάζεται «La Notte Dei Record» το 2018. Επίσης, έλαβε μέρος σε οντισιόν για το «America's Got Talent».



Υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στο να έχεις τόσο μεγάλη γλώσσα, όπως το να υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να καταπιείς τη γλώσσα σου στον ύπνο σου, αν δεν είσαι προσεκτικός. Ο Nick λέει ότι λαμβάνει επίσης περίεργα / σεξουαλικά διαδικτυακά μηνύματα σχετικά με το μεγάλο «περιουσιακό του στοιχείο».

«Πάντα ήξερα ότι είχα μακριά γλώσσα, όπως θα ήξερε κανείς αν το χέρι του ήταν μεγαλύτερο», εξήγησε ο Stoeberl.

nick-with-his-brother-chad_tcm25-727059.jpg
Ο Nick με τον αδερφό του, το 2014



Ο μικρότερος αδερφός του Stoeberl, ο Τσαντ, έχει επίσης μακριά γλώσσα - αλλά όχι αρκετά μακριά για να κατέχει το ρεκόρ. Μερικές φορές, είπε ο Stoeberl, οι δυο τους βγάζουν τη γλώσσα ο ένας στον άλλο για πλάκα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.

Άλλοι κάτοχοι ρεκόρ γλώσσας περιλαμβάνουν τη Chanel Tapper, τη γυναίκα με τη μακρύτερη γλώσσα, στα 9,6 εκατοστόμετρα και ο Dante Barnes, ο οποίος κατέχει το ανδρικό ρεκόρ για τη μεγαλύτερη περιφέρεια γλώσσας, στα 12 εκατοστόμετρα.


Με πληροφορίες από NYPost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ