Επιβάτιδα πτήσης επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο ούσα ημίγυμνη

Φώναζε ότι είναι όλοι σε κίνδυνο και ότι έπρεπε να πάρει τον έλεγχο της πτήσης. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Επιβάτιδα πτήσης της ρωσικής εταιρείας αερομεταφορών Aeroflot επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο αεροσκάφους, ημίγυμνη.

Η Olga - έχει γίνει γνωστό μόνο το μικρό της όνομα - επέβαινε στην πτήση από Σταυρόπουλη προς Μόσχα, όταν και γδύθηκε και προσπάθησε να μπει στο cockpit, φωνάζοντας πως είναι όλοι σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η αεροσυνοδός τής έκανε παρατήρηση γιατί κάπνιζε στις τουαλέτες.

Η απάντησή της ήταν να βγάλει τα ρούχα της και να βάλει τις φωνές. Χτυπούσε την πόρτα του πιλοτηρίου, έλεγε ότι διατρέχουν όλοι κίνδυνο και πρέπει να πάρει τον έλεγχο της πτήσης.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν δάγκωσε μία αεροσυνοδό, η οποία επιχείρησε να παρέμβει και να τη σταματήσει.

Οι άλλοι επιβάτες επενέβησαν και την ακινητοποίησαν, με αυτοσχέδια δεσμά, και αποκαταστάθηκε η ηρεμία για το υπόλοιπο της πτήσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αρχαιολόγοι βρήκαν ανθρώπινα αποτυπώματα 115.000 ετών κάπου που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται

Article featured image

Υπάρχει ένα μοναδικό ηφαίστειο στη Γη όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατέβουν μέσα στον κρατήρα

Article featured image

Δεκάδες πλοία φορτωμένα ανθρωπιστική βοήθεια έχουν σαλπάρει για την αποκλεισμένη Γάζα