Νεαρή γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν, το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2007

Γερμανοί ερευνητές πιστεύουν ότι η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρύκνερ, ωστόσο το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις έρευνες.

Article featured image
Article featured image

Μια νεαρή γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν Μακάν, που εξαφανίστηκε από ένα τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία το 2007 σε ηλικία τριών ετών. Η κοπέλα σημειώνει ότι προτίθεται σύντομα να κάνει τεστ DNA.

Η Τζούλια Βέντελ έγινε viral, αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram ως @iammadeleinemcann, τονίζοντας ότι άρχισε να αναρωτιέται αν ήταν η Μαντλίν «πριν από μερικούς μήνες» επειδή «κάτι» της είπε η γιαγιά της.

Σύμφωνα με τη mirror.co.uk, η Πολωνή ισχυρίζεται ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της, δηλαδή στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.



Είναι 21 ετών, αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος. Η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, που σημαίνει ότι σήμερα θα ήταν 19 ετών.

Σύμφωνα με Γερμανούς ερευνητές, η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρύκνερ, αλλά το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις έρευνες.

Τους τελευταίους μήνες, πολλές γυναίκες μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος μιας τάσης για να δείξουν την ομοιότητά τους με τη Μαντλίν. Ανάμεσά τους και η Βέντελ, η οποία συνέκρινε τις φωτογραφίες της με αυτές της Μαντλίν ως «απόδειξη» ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.



Η κοπέλα σημειώνει ότι οι γονείς της Μαντλίν την προσέγγισαν για να κάνουν τεστ DNA ενώ η ίδια ελπίζει να έρθει σε άμεση επαφή μαζί τους τις επόμενες ημέρες.

«Μίλησα με κάποιον από την οικογένεια της Μαντλίν και θα έχω τη δυνατότητα να μιλήσω και με τους γονείς της αύριο για να γίνει το τεστ DNA σύντομα», έγραψε στο instagram.

Μια πηγή που πρόσκειται στην οικογένεια της Μαντλίν, είπε χθες στην Daily Star Sunday: «Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει παρόμοιες αναφορές. Το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει κάθε πιθανότητα να είναι αυτή».

Στο προφίλ της στο Instagram, αναφέρει: «Νομίζω ότι μπορεί να είμαι η Μαντλίν. Χρειάζομαι τεστ DNA. Αστυνομικοί ερευνητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία προσπαθούν να με αγνοήσουν. Θα πω την ιστορία μου σε αναρτήσεις εδώ. Βοηθήστε με».



Απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν στα social, η γυναίκα είπε ότι δεν θυμάται ότι την απήγαγαν ούτε περισσότερες λεπτομέρειες από την παιδική της ηλικία.

«Δεν θυμάμαι ότι με πήραν. Δηλαδή, δεν θυμάμαι σχεδόν ολόκληρη την παιδική μου ηλικία», γράφει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ