Γυναίκα φέρεται να έκρυβε για δύο χρόνια το άψυχο σώμα της μητέρας της μέσα σε καταψύκτη

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη της κόρης.

Article featured image
Article featured image

Μια 69χρονη γυναίκα από το Σικάγο κατηγορείται ότι έκρυβε την 96χρονη νεκρή μητέρα της στον καταψύκτη, για να εισπράττει τα επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης.

Η Εύα Μπράτσερ εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη με την κατηγορία της απόκρυψης του θανάτου της μητέρας της, αλλά και της κατοχής ψευδούς ταυτότητας.


Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη

Η Μπράτσερ φέρεται να κρατούσε το άψυχο σώμα της μητέρας της για δύο ολόκληρα χρόνια σε καταψύκτη σε γκαράζ, που βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν οι δύο γυναίκες. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του cbsnews, οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν η Ρεγγίνα Μιχάλσκι έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2021. Η αιτία του θανάτου δεν θα προσδιοριστεί μέχρι να αποψυχθεί το σώμα.

Ο δικαστής Ντέιβιντ Κέλι, που όρισε εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων για την Μπράτσερ, απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου της να μείνει εκτός φυλακής, αφού έχει και στο παρελθόν καταδικαστεί στο Σικάγο για πλαστογραφία.


Κίνητρο τα χρήματα

Σύμφωνα με την κόρη της κατηγορούμενης και εγγονή της νεκρής, Σαμπρίνα Γουότσον, όλα έγιναν για τα χρήματα.

«Η μητέρα μου δεν έχει αγάπη για κανέναν – ούτε για τον εαυτό της, ούτε για την ανθρωπότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Θα μπορούσε να κλέψει την ταυτότητά μου για τα χρήματα, το έκανε ήδη στην αδελφή μου», συνέχισε.

Το ίδιο υποστήριξε και ο πρώην σύζυγος της για 20 ολόκληρα χρόνια, Ρίτσαρντ, στις αρχές. «Ελπίζω να ακολουθήσουν τα ίχνη του χρήματος σε αυτή την υπόθεση και θα δουν ότι εισέπραττε τα επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης της μητέρας της».

Η ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η εγγονή τής άτυχης γυναίκας και κόρη της κατηγορούμενης απευθύνθηκε στην αστυνομία για να ελέγξουν το σπίτι της γιαγιάς της, αφού είχε χάσει κάθε επαφή μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ