Η αναζήτηση για λιχουδιές δεν πάει πάντα καλά

Η 14χρονη Τες το έμαθε από πρώτο χέρι, όταν έπεσε μέσα σε φρεάτιο 7 μέτρων.

Article featured image
Article featured image


Η αναζήτηση για λιχουδιές δεν πάει πάντα καλά, όπως συνέβη και στην περίπτωση ενός ηλικιωμένου σκύλου που ψάχνοντας, έπεσε σε φρεάτιο βάθους 7 μέτρων.

Οι πυροσβέστες του Όρεγκον κατάφεραν τελικά να διασώσουν την Τες, ένα 14χρονο λαμπραντόρ ριτρίβερ, που έπεσε σε ένα φρεάτιο, το οποίο ήταν χωρίς κάλυμμα, επειδή οι εργαζόμενοι του δήμου επιθεωρούσαν έναν αγωγό ομβρίων.

tes-skilos-epese-freatio-2_city.png
Φωτογραφία: @KGWphotog/Twitter«Απλά πλησίασε περιμένοντας μια λιχουδιά, πήγε πάνω από το φρεάτιο και εξαφανίστηκε», δήλωσε ο Λάρι Μπέτλερ, ιδιοκτήτης της Τες, στο KGW 8.

Όπως είπε, ήταν «μεγάλο σοκ» να βλέπει τον σκύλο του να εξαφανίζεται μέσα στην τρύπα και αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του για να της ανακοινώσει τα τρομακτικά νέα.

«Ήταν τρελό», σχολίασε η Λίντα Μπέτλερ, που επίσης έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο σκύλος της μπορεί να βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο. «Περάσαμε μια δύσκολη φάση, που σχεδόν κόντεψε να πεθάνει, πριν από τα Χριστούγεννα, οπότε ήταν τύπου: "Τι άλλο μπορεί να γίνει;"».

tes-skilos-epese-freatio-3_city.png
Φωτογραφία: @KGWphotog/TwitterΤελικά ένας πυροσβέστης μπήκε στο φρεάτιο για να ασφαλίσει την Τες σε έναν ιμάντα ώστε να μπορέσουν να την τραβήξουν επάνω χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τροχαλίας.

Η Τες, η οποία βρισκόταν κάτω από το έδαφος για σχεδόν μία ώρα, δεν βρέθηκε τραυματισμένη όταν οι διασώστες κατέβηκαν κοντά της, καθώς υπήρχε ένας σωρός από φύλλα και άλλα διάφορα σκουπίδια που έκαναν πιο ομαλή την πτώση της.Η Λίντα, που αποκάλεσε τους πυροσβέστες «ήρωες» επειδή έσωσαν τον σκύλο της, σχολίασε με χιούμορ το περιστατικό μόλις η Τες επέστρεψε σώα και ασφαλής στο πλευρό της.

«Θέλουμε απλώς να πούμε στα άλλα σκυλιά, μην γίνετε σαν την Τες», αστειεύτηκε. «Μην πλησιάζετε ανθρώπους και περιμένετε να πάρετε λιχουδιές γιατί μπορεί να πέσετε σε τρύπα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ