Σε άλλα νέα, η Νέα Ζηλανδία ξοδεύει 4 εκ. δολάρια, για τις «ραγισμένες» καρδιές των εφήβων

Μια αρκετά πρωτοποριακή εκστρατεία για τη νεολαία.

Article featured image
Article featured image

Η εκστρατεία Love Better, που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου, θα λάβει από το Υπουργείο Κοινωνικής Ανάπτυξης της Νέας Ζηλανδίας τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα διατεθούν προκειμένου οι έφηβοι να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά τον χωρισμό και να περιορίσουν το μέγεθος της «ζημιάς» που πάει χέρι-χέρι με το τέλος μιας σχέσης.

Η πρωτοποριακή εκστρατεία αφορά τη νεολαία της χώρας, με την κυβέρνηση να δηλώνει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα που την απασχολούν.

«Περισσότεροι από 1.200 έφηβοι ζητούν τη στήριξη μας, προκειμένου να διαχειριστούν τον πόνο και να θεραπεύσουν την πληγωμένη τους καρδιά, μετά τις πρώτες άγουρες ερωτικές εμπειρίες και τους συνακόλουθους χωρισμούς», δηλώνει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης, Πριγιάνκα Ραντχακρισναν.

«Οι χωρισμοί είναι το απόλυτο αίσχος», είναι το μότο του διαφημιστικού βίντεο της καμπάνιας, όπου έφηβοι μοιράζονται την ανάγκη τους να μπλοκάρουν τους πρώην τους και να μπουν σε νέες περιπέτειες.

Πρωτοβουλία της όλης καμπάνιας, αποτελεί και η γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης, που μέσω sms ή email δίνει κίνητρο στους εφήβους που βιώνουν τον πόνο της εγκατάλειψης, ώστε να μη λυγίσουν μετά τον χωρισμό.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ