Αυτή την ώρα χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα διαδηλώνουν ειρηνικά

Για ένα έγκλημα που απαιτεί δικαιοσύνη και τιμωρία.

Article featured image
Article featured image

Οι στιγμές δραματικές και δύσκολες για όλους, ειδικά για τις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά και τους ανθρώπους τους σε μία νύχτα, εξ αιτίας της κρατικής αδιαφορίας και αναλγησίας. Όσα επίθετα και αν ψάξαμε για να χαρακτηρίσουμε όλα όσα βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες ωχριούν μπροστά στη στυγνή πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα που σκοτώνει, δολοφονεί τα παιδιά μας, εμάς, τους γονείς μας και στο τέλος της ημέρας μάς ζητά και τα ρέστα ή μας ρίχνει το φταίξιμο που δήθεν δεν αντιδράσαμε ή δεν μιλήσαμε όταν έπρεπε.

Στον απόηχο των ταυτοποιήσεων των νεκρών, και της συνεχούς πληροφόρησης που καταδεικνύει ξεκάθαρα πως όσα έγιναν στα Τέμπη την περασμένη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, δεν ήταν ευθύνη ενός, αλλά αδιαφορία όλων αυτών που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 15 χρόνια, χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους της Αθήνας, της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης, της Καρδίτσας και της Κέρκυρας διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά.

Από τις 7:00 μ.μ. πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πρωτεύουσα, έξω από το κτίριο της βουλής, κρατώντας πανό και απαιτώντας επιτέλους κάθαρση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ